Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024

Car4Love: Η νέα δράση εταιρικής ευθύνης του insurancemarket.gr

Δημοσίευση: 06/12/2021

Μέσα από την ενέργεια Car4Love, το insurancemarket.gr θέλει να βοηθήσει ανθρώπους ή οικογένειες που έχουν ανάγκη, να ξαναδώσουν ζωή στο αυτοκίνητό τους.

Όταν βρίσκεται κάποιος σε μια δυσμενή οικονομική κατάσταση που τα καθημερινά έξοδα τρέχουν, είναι πολύ πιθανό να αφήσει τη συντήρηση του αυτοκινήτου του σε δεύτερη μοίρα ρισκάροντας την ασφάλειά του.

Γι’ αυτό, το insurancemarket.gr, στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής υπευθυνότητας, δημιούργησε τη δράση Car4Love, μια κίνηση γεμάτη αγάπη που έχει σκοπό να ελαφρύνει ανθρώπους που έχουν παραλείψει τη συντήρηση του αυτοκινήτου τους λόγω οικονομικών δυσκολιών.

Το Car4Love απευθύνεται σε άτομα με σοβαρά βιοποριστικά προβλήματα ή προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζουν οι ίδιοι ή άλλα άτομα από το στενό συγγενικό τους περιβάλλον και τους δίνει τη δυνατότητα σε άτομα με σοβαρές οικονομικές δυσκολίες να λάβουν έως 2.000€ σε επισκευές για το αυτοκίνητό τους.

 Οι επισκευές αυτές, που θα γίνονται σε συνεργαζόμενα συνεργεία κατόπιν συνεννόησης, μπορεί να σχετίζονται με:

  • χαλασμένα φρένα,
  • φθαρμένα ελαστικά,
  • σπασμένα φανάρια & καθρέφτες,
  • πρόβλημα στις ζώνες ασφαλείας
  • οτιδήποτε άλλο χρειάζεται ένα αυτοκίνητό προκειμένου να καταστεί ασφαλές για κυκλοφορία.

Για να λάβουν συμμετοχή στην εν λόγω ενέργεια, οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν τη φόρμα ενδιαφέροντος όπου και θα αναφέρουν τους λόγους που θα πρέπει να ληφθούν υπόψη (π.χ. ανεργία, θέματα υγείας, ανύπαντρος γονέας κτλ).

Στην ιστοσελίδα του Car4Love  υπάρχουν όλες οι πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία και τις προϋποθέσεις συμμετοχής.

Περισσότερες Πληροφορίες: www.insurancemarket.gr/car4love

 

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

Κλήμης Δημαρχιάδης (ΠΑΝΟΡΜΟΣ): Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις (ΜΜΕ) αποτελούν περίπου το 96% των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στη χώρα

Γράφει ο Κλήμης Δημαρχιάδης, Πρόεδρος Συνεργατικού Σχήματος Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης ΠΑΝΟΡΜΟΣ, Επικεφαλής Επιμελητηριακού Συνδυασμού «ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ», Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου «Επαγγελματικού Επιμελητηρίου

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»