Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2024

Brokers Union: Facelift Logo και Business cocktail Inhouse & αποκλειστικού δικτύου συνεργατών.

Δημοσίευση: 08/07/2024

Την Τρίτη 02/07/2024 η Διοίκηση της Brokers Union, για μία ακόμη χρονιά, παρέθεσε ένα Business cocktail meeting, σε ένα πανέμορφο χώρο της  Αθηναϊκής Ριβιέρα, το παραθαλάσσιο All Day Restaurant – Bar “ARK”.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν οι συνεργάτες του Εσωτερικού & του Αποκλειστικού Δικτύου της BU,  στελέχη του διοικητικού προσωπικού της,  καθώς και στελέχη συνεργαζόμενων ασφαλιστικών εταιριών. Κατά την διάρκεια της συνάντησης, είχαν τη ευκαιρία να συζητήσουν για την παραγωγική πρόοδο της Brokers Union, την ποσοτική και ταυτόχρονα ποιοτική υλοποίηση του επιχειρηματικού πλάνου που έχει σχεδιάσει η Διοίκηση της Brokers Union, τα σχέδιά της για το μέλλον, τα θέματα της καθημερινότητας, και βέβαια για την ανανέωση και εκσυγχρονισμό του εταιρικού λογοτύπου της Brokers Union, που είχε παρουσιαστεί με ένα μικρής διάρκειας spot στα social media http://www.youtube.com/watch?v=QpPkfRI04KY την 01.07.2024.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η αναφορά της Διοίκησης στο logo facelift τονίζοντας ότι  « με σύγχρονο και κομψό σχεδιασμό, το νέο μας λογότυπο σηματοδοτεί την εξέλιξη και τον εκσυγχρονισμό της BU τα τελευταία χρόνια, καθώς και  την καινοτομία και την προσαρμοστικότητα μας στις νέες προκλήσεις της αγοράς, συνεχίζοντας να υποστηρίζουμε και να ενδυναμώνουμε το δίκτυο των συνεργατών μας, δημιουργώντας σχέσεις εμπιστοσύνης και αλληλοϋποστήριξης.».

Το κλίμα ήταν ευχάριστο καθ’ όλη την βραδιά και συνεργάτες, εκπρόσωποι των ασφαλιστικών εταιριών και οι διοικούντες την Brokers Union, απολαμβάνοντας τα κοκτέιλ και την διακριτική μουσική, ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη συνάντηση.

Η Διοίκηση της Εταιρίας ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες για την παρουσία τους και την εποικοδομητική  συζήτηση που είχαν.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»