Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2024

Brokers Union & Blue Aigaion: Έναρξη συνεργασίας με το Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών (ΕΙΑΣ)

Δημοσίευση: 12/12/2023
Brokers Union και Blue Aigaion, ΕΙΑΣ

Ο Όμιλος εταιριών Brokers Union και Blue Aigaion ένας από τους μεγαλύτερους ομίλους Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας του με το Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών (ΕΙΑΣ)  με στόχο οι συνεργάτες  του Ομίλου να αποκτήσουν  επιπλέον τεχνογνωσία και εξειδίκευση σε ασφαλιστικά προϊόντα.

Οι ασφαλιστικές ανάγκες των πελατών – καταναλωτών συνεχώς πληθαίνουν και οι πληροφορίες που ζητούν από τους Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές είναι και πιο εξειδικευμένες. The uniqueness – μοναδικότητα, για να επιτευχθεί χρειάζεται εξειδίκευση και αναλυτική γνώση των αντικειμένων που οποιοσδήποτε επαγγελματίας απασχολείται.

Στα πλαίσια των αναγκών που θα προκύψουν στο άμεσο μέλλον, του σχεδιασμού στο business plan του Ομίλου και της συνεργασίας με το Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών (ΕΙΑΣ), την Πέμπτη 07 Δεκεμβρίου 2023  διοργανώθηκε Workshop  με  θέμα «Ασφαλίσεις Αστικής Ευθύνης» με εισηγήτρια την κυρία Γκολφινοπούλου Μαργαρίτα.

Η Διοίκηση του Ομίλου των εταιριών Βrokers Union και Βlue Aigaion, πιστή στο μότο «Προτεραιότητα μας, οι συνεργάτες μας», συνεχίζει να παρέχει στους συνεργάτες όλα τα εφόδια που χρειάζονται έτσι ώστε να προάγουν την γνώση και την εξειδίκευσή τους.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»