Σάββατο, 13 Ιουλίου 2024

Brokers Union: Μια κοινωνική προσφορά για τους μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ελευσίνας

Δημοσίευση: 19/12/2023
Brokers Union, Νικόλαος Βελλιάδης

Ο κύριος Νικόλαος Βελλιάδης, Πρόεδρος της Brokers Union,  μιας εκ των μεγαλύτερων Εταιριών Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης, αποδέχτηκε με χαρά το αίτημα που έλαβε από τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ελευσίνας,  για να προσφέρει η εταιρία γραφεία, ερμάρια, βιβλιοθήκες και λοιπά έπιπλα για τις ανάγκες της σχολικής μονάδας του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ελευσίνας.

Brokers Union: Μια κοινωνική προσφορά για τους μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ελευσίνας

Την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023, το Διδακτικό Προσωπικό του σχολείου μαζί με τους μαθητές,  υποδέχτηκαν με χαρά και χαμόγελα, τον κύριο Φώτη Καλαμπαλίκη Διευθύνων Σύμβουλο της Brokers Union για να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους στην Διοίκηση της Βrokers Union,  για την δωρεά που έγινε στην σχολική μονάδα του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ελευσίνας.

Η Διοίκηση της Βrokers Union, έχει εκφράσει πολλές φορές, ότι το κεντρικό στοιχείο των αξιών της καθώς και του οράματός της είναι οι άνθρωποι και με ενέργειες σαν αυτή και επόμενες που θα ακολουθήσουν,   επιθυμεί να αφήσει με  εμφατικό τρόπο το κοινωνικό της αποτύπωμα στην Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση.

Η Διοίκηση της Βrokers Union δήλωσε: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ελευσίνας, που μας υποδέχτηκαν με τόση χαρά και ένα πολύ όμορφο δώρο καθώς και στο Διδακτικό προσωπικό για την μεγάλη αγκαλιά που πρόσφεραν στην εταιρία μας. Συγχαρητήρια για το λειτούργημα τους.  Διδάσκουν ανθρώπους που θα μας οδηγήσουν στο μέλλον. Όλα τα παιδιά του κόσμου προσφέρουν σε εμάς τους ενήλικες υπέροχες στιγμές και εμείς θα προσπαθούμε να είναι πάντα χαρούμενα με πράξεις κοινωνικής προσφοράς».

Brokers Union: Μια κοινωνική προσφορά για τους μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ελευσίνας

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»