Τρίτη, 21 Μαΐου 2024

Brokers Union: Νέος Σύμβουλος Διοίκησης & Πωλήσεων ο Δημήτρης Διβανής

Δημοσίευση: 15/01/2024
Διβανής Δημήτρης, Brokers Union
Από αριστερά προς τα δεξιά: Ο Πρόεδρος της Brokers Union κύριος Βελλιάδης Νικόλαος , Ο Σύμβουλος Διοίκησης & Πωλήσεων κύριος Διβανής Δημήτρης και ο Διευθύνων Σύμβουλος κύριος Καλαμπαλίκης Φώτης.

Η  Brokers Union AE, μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης, στα πλαίσια της στρατηγικής της ανάπτυξης και την διαρκή της εξέλιξη εντάσσει στην Διοικητική της ομάδα τον κύριο Διβανή Δημήτριο, ως Σύμβουλο Διοίκησης  & Πωλήσεων.

Ο κύριος Διβανής Δημήτρης,  στην σαραντακονταετή  και πλέον δραστηριοποίηση στην Ασφαλιστική αγορά έχει διατελέσει Διευθυντικό στέλεχος σε πολλές επιτελικές και οργανωτικές θέσεις στην Ασφαλιστική Εταιρία Groupama, όπως Διευθυντής Τομέα Πωλήσεων Ελευθέρου Δικτύου τα προηγούμενα 15 χρόνια , Διευθυντής Τομέα Ανάληψης Κινδύνων Περιουσίας για περισσότερα από 10 χρόνια κ.α.

Η Διοίκηση της Brokers Union τον καλωσορίζει, του εύχεται Καλή Επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και αναφέρει: «Με την εμπειρία του και την γνώση του,  πιστεύουμε ότι θα συμβάλει ουσιαστικά στην εφαρμογή του business plan που έχουμε θέσει στην  Βrokers Union,  και ταυτόχρονα θα αναβαθμίσει την ήδη υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε στο Δίκτυο των συνεργατών μας».

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

Μάριος Παπαευσταθίου στον REAL :”Ζούμε σε μια εποχή που τα πάντα μπορούν να πλαστογραφηθούν εκτός από την ανθρώπινη ευφυΐα”

Ο Διακεκριμένος Καθηγητής Οικονομίας & Νέων Τεχνολογιών Μάριος Παπαευσταθίου καλεσμένος στην εκπομπή της γνωστής δημοσιογράφου Nατάσα Ράγιου στον Real, εξηγεί

“Έφυγε” η Νούλα Λαπατά

Με βαθειά θλίψη αναγγέλλουμε την απώλεια της Νούλας Λαπατά, συζύγου του παλαιού στελέχους της αγοράς και ιδρυτή της Ατλαντικής Ένωσης

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»