Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024

Brokers Union Α.Ε. & Blue Aigaion Α.Ε.: Ενοποιημένα αποτελέσματα για το 9μηνο του 2023

Δημοσίευση: 13/10/2023
Brokers Union Α.Ε., Blue Aigaion

Με την ολοκλήρωση του παραγωγικού κλεισίματος του 9μηνου του 2023, συνεχίζει να αποτυπώνεται  η οργανική ανάπτυξη, για τις εταιρίες Brokers Union Α.Ε. Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Συντονιστών Ασφαλιστικών Πρακτόρων και την Blue Aigaion Insurance Solutions Μεσίτες Ασφαλίσεων, καθώς και στο εννεάμηνο του 2023 η σημαντική αύξηση των ενοποιημένων παραγωγικών αποτελεσμάτων τους, που ανέρχονται σε  36.000.000 ευρώ  (καθαρά ασφάλιστρα συν δικαίωμα), με την  σύνθεση του χαρτοφυλακίου να τείνει στο 50/50 ( Κλάδος Οχημάτων/ Λοιποί Κλάδοι).

Είναι ένα ακόμα αποτέλεσμα που αντικατοπτρίζει το business plan των εταιρειών, το οποίο έχει σχεδιάσει και υλοποιεί η Διοίκηση των Εταιριών του Ομίλου.

«Προχωράμε με στόχο  την περαιτέρω ανάπτυξη των εταιριών του Ομίλου μας, BROKERS UNION & BLUE AIGAION, έχοντας επιτύχει τα παραπάνω παραγωγικά αποτελέσματα του 9μηνου 2023. Στο τελευταίο τρίμηνο του έτους συνήθως η παραγωγική δυναμική των Εταιριών μας, με την σημαντική συμβολή των συνεργατών μας, ανεβαίνει, συνεπώς οι στόχοι μας θα επιτευχθούν στο ακέραιο. Η συνεχιζόμενη αύξηση παραγωγής στους Λοιπούς Κλάδους και στον Κλάδο Υγείας, αν μη τι άλλο δείχνει την εμπιστοσύνη των συνεργατών μας, καθώς και την συνεχόμενη προσπάθεια και την απρόσκοπτη εργασία του Διοικητικού Προσωπικού που στηρίζει καθολικά το business plan μας», υπογραμμίζει ο Πρόεδρος κύριος Νικόλαος Βελλιάδης.

Ο Όμιλος των Εταιριών μας προετοιμάζει την επόμενη χρονιά,  βάσει του 5ετούς προγράμματος ανάπτυξης, που έχει ήδη σχεδιαστεί για την Ελλάδα και προετοιμάζεται να δραστηριοποιηθεί και στην Ευρωπαϊκή αγορά έχοντας την απαιτούμενη τεχνογνωσία, επαγγελματική κατάρτιση αλλά και την οικονομική δυναμική που απαιτείται.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»