Τρίτη, 21 Μαΐου 2024

Brokers Union Α.Ε. & Blue Aigaion Α.Ε.: Ετήσιος Απολογισμός 2023 & Διμήνου 2024

Δημοσίευση: 12/03/2024
Brokers Union, Blue Aigaion

Η υψηλή εκτίμηση των συνεργατών για τις εταιρίες Brokers Union Α.Ε. Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Συντονιστών Ασφαλιστικών Πρακτόρων και την Blue Aigaion Insurance Solutions Μεσίτες Ασφαλίσεων, δικαίωσε, για μια ακόμη παραγωγική χρονιά, το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών, την καθημερινή στήριξη που παρέχεται στους συνεργάτες και τους ασφαλισμένους τους, καθώς και τις άψογες ενέργειες  του Προέδρου κυρίου Βελλιάδη Νικόλαου κατά την εκκαθάριση της Aigaion Ασφαλιστικής το 2015 και της ομαλής μετάβασης των χαρτοφυλακίων των συνεργατών στην επόμενη μέρα.

Με γνώμονα τα παραπάνω, οι εταιρίες συνεχίζουν τα εξαιρετικά τους παραγωγικά αποτελέσματα, διατηρώντας την υψηλή θέση τους ανάμεσα στους  μεγαλύτερους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές στην Ελλάδα.

Η Brokers Union Α.Ε. Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Συντονιστών Ασφαλιστικών Πρακτόρων κατέγραψε για το παραγωγικό έτος 2023 31.000.000 ευρώ μικτά ασφάλιστρα και η Blue Aigaion Insurance Solutions Μεσίτες Ασφαλίσεων 16.000.000 ευρώ μικτά ασφάλιστρα, παρουσιάζοντας μια αύξηση στα παραγωγικά στοιχεία, ποσοστού 20%, διατηρώντας την εξαιρετική σύνθεση χαρτοφυλακίου στο 55/45( Κλάδος Οχημάτων/ Κλάδος Υγείας & Λοιποί Κλάδοι).

Από το 2017 και έπειτα οι εταιρίες ενίσχυσαν το ανθρώπινο δυναμικό τους με νέα και ικανά στελέχη, τα οποία με την καθοδήγηση του Προέδρου κυρίου Βελλιάδη Νικόλαου, εξελίσσονται διαρκώς σε σημαντικά στελέχη της Ασφαλιστικής Αγοράς. Οι  εταιρίες παρέχουν στους συνεργάτες πλήθος νέων ασφαλιστικών εργασιών έχοντας όχι μόνο την τεχνογνωσία που απαιτείται για αυτές αλλά και την ολιστική εξυπηρέτηση που παρέχεται στους συνεργάτες από τους 45 και πλέον εργαζόμενους  που είναι ενταγμένοι στο ανθρώπινο δυναμικό των εταιριών.

Ο κύριος Βελλιάδης Νικόλαος δηλώνει ότι «Ο πήχης έχει ανέβει ψηλά και ευελπιστούμε ότι η ανάπτυξη της εταιρίας θα είναι συνεχής και σε μεγάλα ποσοστά έχοντας σημειώσει, ήδη στο πρώτο δίμηνο του 2024 ανάπτυξη παραγωγικών αποτελεσμάτων που ξεπερνούν το ποσοστό του 17%  της προηγούμενης χρονιάς. Ευχαριστώ θερμά όλους τους συνεργάτες και τους εργαζόμενους για την αδιάκοπη υποστήριξη τους και τη συμμετοχή τους στο όραμα μας και τις αξίες μας».

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

Η τεχνητή νοημοσύνη μετασχηματίζει την χρηματοοικονομική πληροφόρηση παγκοσμίως – η υιοθέτηση αναμένεται να είναι σχεδόν καθολική τα επόμενα τρία χρόνια

Σχεδόν τα τρία τέταρτα των επιχειρήσεων χρησιμοποιούν ήδη την Τεχνητή Νοημοσύνη (ΑΙ) για τις χρηματοοικονομικές αναφορές τους – πρόβλεψη για

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»