Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2024

Belly Painting στο ΙΑΣΩ: ένα ξεχωριστό beauty event σε συνεργασία με τη MAC Cosmetics

Δημοσίευση: 23/05/2022

Το ΙΑΣΩ, η μεγαλύτερη Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική στην Ευρώπη και το μεγαλύτερο Ιδιωτικό Νοσοκομείο στην Ελλάδα, με αφορμή τη γιορτή της Μητέρας, διοργάνωσε σε συνεργασία με τη MAC Cosmetics ένα ξεχωριστό και μοναδικό event Belly Painting για τις μέλλουσες μανούλες.

 

Το all day event διοργανώθηκε στις 11 Μαΐου με πολύ μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΙΑΣΩ, σε συνεργασία με τη MAC Cosmetics, ένα από τα κορυφαία beauty brands, όπου το make up artistry βρίσκεται στη καρδιά και το DNA της μάρκας.

 

Στην πρωτότυπη αυτή ιδέα ανταποκρίθηκαν δεκάδες μέλλουσες μανούλες, οι οποίες παρευρέθηκαν στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα του ΙΑΣΩ σε μια ατμόσφαιρα χαράς, δημιουργικότητας και ομορφιάς. Οι ταλαντούχες και εξειδικευμένες επαγγελματίες της MAC, δημιούργησαν σε όλες τις καλεσμένες χαριτωμένα και εμπνευσμένα σχέδια με προϊόντα μακιγιάζ στις κοιλίτσες τους.

 

Μία πραγματική ημέρα γιορτής και χαράς για τις μέλλουσες μητέρες, οι οποίες διασκέδασαν απολαμβάνοντας το belly painting, τα σχέδια και το χρώμα στις κοιλίτσες τους. Η ημέρα έκλεινε με φωτογράφηση στο ειδικά διαμορφωμένο photo booth με props και υπέροχα χαμόγελα, καθώς και ξεχωριστά δώρα που έπαιρναν μαζί τους από το ΙΑΣΩ και τη MAC Cosmetics.

 

Belly Painting στο ΙΑΣΩ που τείνει να γίνει θεσμός.

 

*Τηρήθηκαν όλα τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας στα πλαίσια της COVID19 και διενεργήθηκαν PCR test στις παρευρισκ0μενες και στους επαγγελματίες makeup artists.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

ΕΕΘ

Παρέμβαση του Ε.Ε.Θ. στο υπό διαβούλευση σχέδιο νόμου με τίτλο «Ιδιωτική ασφάλιση έναντι φυσικών καταστροφών, κρατική αρωγή και προστασία, στεγαστική συνδρομή»

Παρέμβαση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης στο υπό διαβούλευση σχέδιο νόμου του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας με τίτλο «Ιδιωτική

Κλήμης Δημαρχιάδης (ΠΑΝΟΡΜΟΣ): Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις (ΜΜΕ) αποτελούν περίπου το 96% των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στη χώρα

Γράφει ο Κλήμης Δημαρχιάδης, Πρόεδρος Συνεργατικού Σχήματος Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης ΠΑΝΟΡΜΟΣ, Επικεφαλής Επιμελητηριακού Συνδυασμού «ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ», Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου «Επαγγελματικού Επιμελητηρίου

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»