Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024

Αύριο στις 14:30 το webinar της So Easy Insurance “Ο ΖΕΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗΣ” με τον Γιάννη Μηλιάτση

Δημοσίευση: 21/06/2022

Ο Γιάννης Μηλιάτσης, Εκπαιδευτής Πωλήσεων και Παραγωγικότητας, Sales and Performance Coach και Ιδρυτής του bizman.gr θα είναι ο παρουσιαστής στο νέο Δωρεάν Online σεμινάριο της Τετάρτης 22/06/22 14:30-15:30 με θέμα “Ο ΖΕΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗΣ”

Το Σεμινάριο διοργανώνεται από την Arch Insurance (EU) dac σε συνεργασία με την SoEasy Insurance Brokers Ltd.

Υπάρχει πλέον πολύ περισσότερη πληροφορία από ότι χρειαζόμαστε για να κάνουμε την δουλειά μας. Είναι σαν να έχεις ράφια με βιβλία πληροφορίας διαθέσιμα για σένα, και αυτά αλλάζουν διαρκώς.
Παλαιότερα είχαμε βιβλιοθηκονόμους για αυτήν την δουλειά. Τώρα είναι κάτι που πρέπει να το κάνουμε εμείς. Χωρίς να το καταλάβουμε όλοι μας έχουμε μια ακόμα δουλειά αρχειοθετώντας και οργανώνοντας τις πληροφορίες μας. Όμως οι περισσότεροι δεν το κάνουμε (γιατί δεν πληρωνόμαστε για αυτό) και έτσι η πληροφορία συσσωρεύεται, μαζί με τις συνεχείς ειδοποιήσεις και τους περισπασμούς μας πνίγει και αυξάνει το άγχος μας.
Πως είναι δυνατόν να είναι ένα διαμεσολαβητής παραγωγικός έχοντας τόσα πράγματα να του απασχολούν τον ψυχισμό του;
Μπορούμε να αναπτύξουμε ένα σύστημα οργάνωσης που θα μας βοηθήσει να εστιάσουμε στα σημαντικά; Στις πωλήσεις μας, τους πελάτες μας, τον εαυτό μας; Μπορεί ένα σύστημα να αναλάβει τις λεπτομέρειες και την πληροφορία στην ζωή μας; Μπορούμε να γίνουμε Ζεν Διαμεσολαβητές; Σε αυτήν την εκπαίδευση θα δούμε μια πρακτική λύση δημιουργίας ενός τέτοιου συστήματος!
Μέσα από το 60λεπτο webinar θα μάθουμε πώς:
Να διαχειρίζεσαι ευκολότερα όλα τα project σου!
Να χρησιμοποιείς την τεχνολογία όπως μας την υποσχέθηκαν, σαν βοήθημα!
Να οργανώσεις όλες τις πληροφορίες σου εύκολα και να τις βρίσκεις ευκολότερα!
Να ζείς τις στιγμές εκτός εργασίας χωρίς άγχος και με ανοιχτό μυαλό!

Για τυχόν απορίες αλλά και οποιεσδήποτε ερωτήσεις θέλετε να υποβάλετε κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου επικοινωνήστε στο https://seminars.soeasyinsurance.com.cy/ή επισκεφτείτε την σελίδα του σεμιναρίου στο Facebook, πατώντας εδώ

 

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

Γραφείο Διεθνούς Ασφάλισης: Όλες οι εξελίξεις για την πράσινη κάρτα και της διεθνή ασφάλιση αυτοκινήτων

Με μεγάλη επιτυχία το  Γραφείο Διεθνούς Ασφάλισης πραγματοποίησε στις 4 Απριλίου ενημερωτική συνάντηση για τις τελευταίες εξελίξεις στο Σύστημα της Διεθνούς Ασφάλισης

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»