Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024

Αύριο στις 14:00 το webinar της PK Data για το πρόγραμμα ψηφιακά εργαλεία και το Hermes PRO – Εξασφάλισε τη θέση σου εντελώς δωρεάν

Δημοσίευση: 18/10/2022
Αύριο στις 14:00 το webinar της PK Data για το πρόγραμμα ψηφιακά εργαλεία και το Hermes PRO - Εξασφάλισε τη θέση σου εντελώς δωρεάν

PK Data, η Νο1 εταιρεία Ασφαλιστικού Software στην Ελλάδα, οργανώνει τη Τετάρτη 19 Οκτωβρίου στις 14:00 ένα νέο δωρεάν webinar για την αξιοποίηση του νέου προγράμματος «Ψηφιακά Εργαλεία» από μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Στη διάρκεια του εκπαιδευτικού σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις προοπτικές αλλά και τις ευκαιρίες που προσφέρει το νέο επιδοτούμενο πρόγραμμα Ελλάδα 2.0 σε επιχειρήσεις που επιθυμούν να αναπτύξουν τη ψηφιοποίηση τους και να εκσυγχρονίσουν το τρόπο λειτουργίας τους.

Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση δύο προγραμμάτων που επιδοτούνται από το πρόγραμμα  «Ψηφιακά Εργαλεία». Πρόκειται για τα  Infodromio Hermes PRO & Infodromio Hermes PRO B2C (e-shop), τα απόλυτα ψηφιακά εργαλεία για για κάθε ασφαλιστικό Πράκτορα!

Κεντρικός ομιλητής του εκπαιδευτικού σεμιναρίου είναι ο κ. Παναγιώτης ΚατσαϊδώνηςΔιευθύνων Σύμβουλος, PK Data.

Εξασφάλισε τη θέση σου σήμερα εδώ

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»