Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2024

Κύπρος: Αποχωρεί από τη Eurolife ο Αβραάμ Πεκρής

Δημοσίευση: 17/07/2023
Eurolife, Αβραάμ Πεκρής
Ο Αβραάμ Πεκρής αποχωρεί από τα γραφεία της Eurolife στην Κύπρο. | Ανάρτηση του Αβραάμ Πεκρή στο Facebook

Μέσω μίας ανάρτησης στα social media, ο Αβραάμ Πεκρής ανακοινώνει την αποχώρησή του από τη θέση του Γενικού Διευθυντή της Eurolife. Μετά από 15 χρόνια στην Εταιρία, η απόφαση του κ. Πεκρή επήλθε λόγω αναζήτησης καινούργιων ευκαιριών και προσωπικής εξέλιξης δηλώνοντας ευγνώμον για ότι του προσέφερε η Εταιρία.

Συγκεκριμένα, η ανάρτηση αναφέρει:

“Μετά από ένα εκπληκτικό ταξίδι 15 ετών στη Eurolife, πήρα τη δύσκολη απόφαση να αποχωρήσω από τον σημερινό μου ρόλο ως Γενικός Διευθυντής. Ήταν πραγματικά τιμή και προνόμιο να ηγούμαι ενός εξαιρετικού οργανισμού και είμαι πολύ ευγνώμων για τις ευκαιρίες, τις προκλήσεις και τις αμέτρητες επιτυχίες που έχω μοιραστεί με τους συναδέλφους μου κατά την διάρκεια της θητείας μου.
Από τις πρώτες κιόλας μέρες, όταν τα όνειρά έμοιαζαν με μακρινά αστέρια, μέχρι σήμερα, ανάμεσα σε πανύψηλα επιτεύγματα, το ταξίδι δεν ήταν τίποτα λιγότερο από εξαιρετικό και ανεπανάληπτο. Όσα πετύχαμε είναι απόδειξη της ακλόνητης δέσμευσης και των ακούραστων προσπαθειών αυτής της αξιοσημείωτης επαγγελματικής οικογένειας. Κατά τη διάρκεια αυτών των ετών, καταρρίψαμε φραγμούς, εξερευνήσαμε αχαρτογράφητες περιοχές και είδαμε την Eurolife να εκτοξεύεται σε πρωτοφανή επίπεδα. Ξεπεράσαμε τις προκλήσεις, γιορτάσαμε νίκες και επιμείναμε στις πιο σκληρές καταιγίδες.
Αυτή η απόφαση δεν πάρθηκε καθόλου εύκολα, αλλά τροφοδοτείται από την επιθυμία μου για περαιτέρω ανάπτυξη, εξερεύνηση και επιδίωξη νέων επαγγελματικών περιπετειών. Το να αφήσω πίσω μου αυτή τη ζωντανή βιβλιοθήκη αναμνήσεων είναι αναμφίβολα μια από τις πιο δύσκολες αποφάσεις που έχω πάρει ποτέ στη ζωή μου. Ωστόσο, είναι σημαντικό να αναγνωρίσουμε ότι η αλλαγή, όσο μεγάλη κι αν φαίνεται, είναι ένα εγγενές μέρος της ανάπτυξης και της προσωπικής εξέλιξης.
Στους αξιόλογους συναδέλφους μου οφείλω ένα τεράστιο ευχαριστώ ευγνωμοσύνης. Ήσασταν οι πυλώνες στήριξής μου, η πηγή έμπνευσής μου και η κινητήριος δύναμή μου. Μαζί, έχουμε κάνει την Eurolife υπόδειγμα αριστείας. Σας ευχαριστώ για την συμβολή σας σε αυτό το απίστευτο ταξίδι και για την ακλόνητη εμπιστοσύνη σας.
Η αποχώρησή μου μπορεί να σηματοδοτεί το τέλος μιας εποχής, αλλά είναι και η αρχή για νέες περιπέτειες και ευκαιρίες. Καθώς λοιπόν εξερευνώ νέα επαγγελματικά μονοπάτια, ανυπομονώ για το μέλλον, για νέες προοπτικές και για μια νέα ευκαιρία που θα μου επιτρέψει να συνεχίσω να συνεισφέρω ουσιαστικά στην κοινωνία”.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»