Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου 2021

Trust Insurance Cyprus: Δύο δράσεις για μείωση των τροχαίων συγκρούσεων

Η Trust Insurance Cyprus έχοντας πάντα στο επίκεντρο τον άνθρωπο και στα πλαίσια των δράσεων κοινωνικής ευθύνης, έχει υιοθετήσει δύο πολύ σημαντικές δράσεις στην προσπάθεια της να συμβάλει πρακτικά και ουσιαστικά στις προσπάθειες της πολιτείας για μείωση των τροχαίων συγκρούσεων.

Η πρώτη δράση είναι η υπηρεσία μεταφοράς σε περίπτωση υπερβολικής κατανάλωσης ή ιατρικού επείγοντος. Είναι μία υπηρεσία που η Trust Insurance Cyprus προσφέρει στους πελάτες της εδώ και χρόνια δίνοντας τους μία ασφαλή εναλλακτική λύση σε περίπτωση κατανάλωσης αλκοόλ.

Η δεύτερη δράση εισάγει την πρωτοβουλία διάθεσης ατομικών συσκευών αλκοτέστ ενθαρρύνοντας τον αυτοέλεγχο ως πράξη ευθύνης. Μακροπρόθεσμος στόχος, να  υπάρχει μια συσκευή σε κάθε όχημα, και ο αυτοέλεγχος να γίνει μια συνήθεια που σώζει ζωές.

Μαζί με την Trust στην προσπάθεια αυτή είναι και ο γνωστός παρουσιαστής Λούης Πατσαλίδης. Δείτε πιο κάτω το βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η εταιρεία την περασμένη Κυριακή 21/11, η οποία ήταν η Διεθνής Ημέρα Μνήμης Θυμάτων Τροχαίων Δυστυχημάτων.

Πηγή: www.cyprusinsurancenews.com

Διαβάστε Ακόμα