Κυριακή, 1 Αυγούστου 2021

To Pricefox ανακοινώνει την συνεργασία του με Ατλαντική Ένωση, Hellas Direct, Interasco και Mapfre

Σήμερα, το Pricefox ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας του με τέσσερις επιπλέον ασφαλιστικές εταιρείες, την Ατλαντική Ένωση, την Hellas Direct, την Interasco και την Mapfre. To Pricefox έχει εισέλθει στο χώρο της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης στην Ελλάδα, μέσω της καινοτόμας πλατφόρμας σύγκρισης τιμών, του Pricefox. To Pricefox υποστηρίζεται από την εμπειρία και την επιχειρηματική αφοσίωση δύο πολύ ισχυρών εταίρων, του ομίλου Antenna και της CompareEuropeGroup, μέλος της Nova Founders Capital.

Η πλατφόρμα, η οποία ξεκίνησε την λειτουργίας της τον Δεκέμβριο του 2020 με 5 ασφαλιστικές εταιρείες (Εθνική Ασφαλιστική, Ευρώπη Ασφαλιστική, Euroins, Eurolife FFH και Groupama) και από σήμερα εντάσσει στην πλατφόρμα την Ατλαντική Ένωση, την Hellas Direct, την Interasco και την Mapfre, θα συνεχίσει να εμπλουτίζει τις συνεργασίες της τους επόμενους μήνες. To Pricefox βοηθάει τους Έλληνες καταναλωτές να βρουν και να αγοράσουν την καλύτερη ασφάλεια αυτοκινήτου για αυτούς σε τρία απλά βήματα και να εξοικονομήσουν έως και 172 € ετησίως.

Ο Δημήτρης Τσατίρης, Γενικός Διευθυντής του Pricefox ανέφερε:

“Σκοπός μας είναι οι συνεργασίες μας να εξασφαλίζουν αξιοπιστία και φερεγγυότητα στους πελάτες μας και εμείς με την σειρά μας να βρίσκουμε τις καλύτερες τιμές για τους πελάτες μας και να προσφέρουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση στην Ελλάδα. Οι καταναλωτές συγκρίνουν πλέον προσφορές από 8 ασφαλιστικές εταιρείες γρηγορότερα από οπουδήποτε αλλού, καθώς καταφέραμε να δίνουμε προσφορές μόλις 30 δευτερόλεπτα από τη στιγμή που ο πελάτης βάλει την πινακίδα του, κάνοντας το Pricefox την γρηγορότερη πλατφόρμα στην Ελλάδα. Τέλος, είμαστε χαρούμενοι καθώς προσφέρουμε στους καταναλωτές την φθηνότερη οδική βοήθεια της αγοράς με την εγγύηση της Mapfre με 1.59€/μήνα.”

Σχετικά με την Ατλαντική Ένωση: Η Ατλαντική Ένωση δραστηριοποιείται στον ελληνικό ασφαλιστικό χώρο περισσότερα από 120 χρόνια και διαθέτει διεθνείς συνεργασίες σε επίπεδο μετόχων και αντασφαλιστών. Η εταιρεία προσφέρει ασφαλιστικές λύσεις σε ιδιώτες και επιχειρήσεις μέσα από τα ολοκληρωμένα, σύγχρονα και ευέλικτα προγράμματα που διαθέτει.

Σχετικά με την Hellas Direct: Η Hellas Direct είναι από τις πιο νέες εταιρείες στο χώρο της ασφάλειας αυτοκινήτου, με ιστορία πλέον  9 ετών. Έχει σημαντικές συνεργασίες με τις αντασφαλιστικές εταιρείες Swiss Re και Munich Re και κύριος επενδυτής της είναι ο Διεθνής Οργανισμός Χρηματοδότησης (IFC), μέλος του Ομίλου της Παγκόσμιας Τράπεζας.

Σχετικά με την Interasco: Η Interasco ΑΕΓΑ ιδρύθηκε το 1891 στην Θεσσαλονίκη και έχει συνεχή παρουσία στην ελληνική αγορά. Από το 2006 είναι θυγατρική της εταιρείας Harel Insurance Investments and Financial Services. Ο Όμιλος Harel είναι από τους μεγαλύτερους ασφαλιστικούς και χρηματοοικονομικούς ομίλους με έδρα το Τελ Αβίβ και στηρίζει την Interasco στην επίτευξη των στόχων της και στην διατήρηση ισχυρής θέσης στην Ελληνική ασφαλιστική αγορά.

Σχετικά με την Mapfre: Η Mapfre εγκαταστάθηκε στην ελληνική αγορά το 1994 με την ίδρυση της Eurosos Assistance, Εταιρείας Παροχής Υπηρεσιών Βοήθειας και Πληροφοριών και το 1997 ξεκίνησε να λειτουργεί και ως ασφαλιστικό υποκατάστημα με την επωνυμία Mapfre Assistancia Athens Branch. Προσφέρει υπηρεσίες βοήθειας, ασφαλιστικά προϊόντα, προϊόντα ασφάλισης και εγγύησης αυτοκινήτου, καθώς και προϊόντα ειδικών κινδύνων με ασφαλιστικές εταιρείες, τράπεζες και αυτοκινητοβιομηχανίες.

Σχετικά με εμάς: Ο Όμιλος Antenna είναι ένας ισχυρός και συνεχώς αναπτυσσόμενος διεθνής οργανισμός Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης με ηγετική θέση στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Δραστηριοποιείται σε 40 χώρες σε Ευρώπη, Βόρεια Αμερική και Αυστραλία. Με έδρα το Άμστερνταμ και με γραφεία σε Λονδίνο, Αθήνα και Νέα Υόρκη, ο Όμιλος Antenna απασχολεί περισσότερους από 1.800 υπαλλήλους. Ιδρύθηκε το 1988, όταν ο Μίνως Κυριακού επένδυσε στα ΜΜΕ ιδρύοντας τον Antenna Radio στην Ελλάδα. Από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησε μια κραταιά πορεία της οικογένειας Κυριακού στον χώρο των ΜΜΕ η οποία την τοποθέτησε στην κορυφή του μιντιακού γίγνεσθαι της χώρας. Σήμερα, με επικεφαλής τον Θοδωρή Κυριακού, ο Antenna Group έχει στην κατοχή του και διαχειρίζεται ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο μιντιακών διαύλων και ποικίλων τεχνολογικών πλατφορμών. Ο Όμιλος δραστηριοποιείται σε δωρεάν και συνδρομητική τηλεόραση, διαδικτυακές και ψηφιακές επιχειρήσεις, υλοποίηση και διανομή τηλεοπτικών παραγωγών, ραδιοφωνικούς σταθμούς, εκδόσεις περιοδικών, παραγωγή και διανομή μουσικού περιεχομένου, παροχή εκπαιδευτικών υπηρεσιών με σχετικό μιντιακό περιεχόμενο. Τα κανάλια του Antenna Group και τα προϊόντα αυτών αναμεταδίδονται μέσω ξένων δικτύων συμπεριλαμβανομένων των Time Warner Cable, DISH, Foxtel, Comcast και Unity Media. Οι συνεργασίες που έχει εξασφαλίσει ο Όμιλος Antenna, ενισχύονται από τη σύμπραξη με ισχυρές ψηφιακές εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε δύσκολες -αλλά υψηλής εν δυνάμει ανάπτυξης- αγορές στην Ευρώπη, και περιλαμβάνουν την κοινοπραξία με την Vice Media και το Thrive Global της Ariana Huffington. Επιπλέον, ο όμιλος Antenna είναι στρατηγικός εταίρος και επενδυτής στην εμπορική τράπεζα Raine Group, η οποία με έδρα τη Νέα Υόρκη δραστηριοποιείται σε επενδύσεις ταχέως αναπτυσσόμενων εταιρειών στις ΗΠΑ και σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Imagine Entertainment.

Ο Όμιλος Antenna ανήκει αποκλειστικά στην οικογένεια Κυριακού.

Η Nova Founders Capital είναι μια διεθνής επενδυτική εταιρεία που χτίζει και υποστηρίζει επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών. Η Nova Founders Capital συνεργάζεται με εξαίρετους επαγγελματίες, προσφέροντάς τους ό,τι χρειάζονται για να χτίσουν επιχειρήσεις που θα πρωταγωνιστούν στον κλάδο τους. Η Nova Founders Capital έχει ιδρύσει επιτυχώς πάνω από 30 επιχειρήσεις με διαδικτυακή παρουσία σε διάφορα μέρη του κόσμου, εκμεταλλευόμενη τη μεγάλη της εμπειρία σε ραγδαία αναπτυσσόμενες διαδικτυακές αγορές. Μεταξύ των εταιρειών της Nova Founders Capital βρίσκονται οι  Samlino.dk (Δανία), Comparaja.pt (Πορτογαλία), Topcompare.be (Βέλγιο) και Vertaaensin.fi (Φινλανδία). Οι εταιρείες του ομίλου υποστηρίζονται από ισχυρούς επενδυτές, όπως η Goldman Sachs, η IFC (του World Bank Group), η Softbank, καθώς και το Alibaba.

Το Pricefox είναι η καινοτόμα πλατφόρμα σύγκρισης τιμών. Οι καταναλωτές μπορούν να συγκρίνουν καλύψεις, τιμές και να αγοράσουν την ασφάλεια αυτοκινήτου τους με τρία απλά βήματα online, από τις πιο αξιόπιστες ασφαλιστικές.

Για περισσότερες πληροφορίες: press@pricefox.gr

 

Διαβάστε Ακόμα