Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2024

Δολοφονία του Αντώνη στον Πειραιά: Παραιτήθηκε ο CEO της Attica Group

Δημοσίευση: 08/09/2023
Παραιτήθηκε ο Σπύρος Πασχάλης, Blue Horizon, Attica Group

Μετά το τραγικό δυστύχημα στον Πειραιά που κόστισε την ζωή του 36χρονου Αντώνη Καργιώτη, παραιτήθηκε χθες 7 Σεπτεμβρίου, ο Σπύρος Πασχάλης, διευθύνων σύμβουλος και αναπληρωτής πρόεδρος της Attica Group

Στην Εταιρία ανήκει το Blue Horizon των οποίων τα μέλη του πληρώματος είναι υπεύθυνα για τον θάνατο του Aντώνη. Μετά την ανακοίνωση της παραίτησης του κ. Πασχάλη από την Εταιρία, το ΔΣ θα συνεδριάσει για να ορίσει αντικαταστάτη.

Μέχρι τότε καθήκοντα CEO αναλαμβάνει ο κ. Παναγιώτης Δικαίος, CFO της Εταιρίας.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Attica Group:

“Αναφορικά με το τραγικό δυστύχημα που είχε ως αποτέλεσμα να χαθεί εντελώς άδικα και με τρόπο αδιανόητο η ζωή ενός νέου ανθρώπου, το Διοικητικό Συμβούλιο της Attica Group εκφράζει την οδύνη του και απευθύνει τα ειλικρινή συλλυπητήρια και τη συγγνώμη του στην οικογένεια και τους φίλους του εκλιπόντος. Παράλληλα, και ανεξαρτήτως της δικαστικής διερεύνησης, δεσμευόμαστε ότι θα σταθούμε δίπλα στην οικογένεια του εκλιπόντος με κάθε τρόπο και με όλες μας τις δυνάμεις.

Χάθηκε ένας νέος άνθρωπος και αυτό μας έχει στιγματίσει όλους βαθύτατα. Ξεκινά άμεσα με εγγύηση του Διοικητικού Συμβουλίου και των Μετόχων διευρυμένη και σε βάθος έρευνα και με τη συνδρομή ανεξάρτητων εξωτερικών συμβούλων ώστε να διασφαλίσουμε ότι ποτέ ξανά δε θα παραβιαστούν από κανέναν οι διαδικασίες και τα πρωτόκολλα του Ομίλου μας.

Δεσμευόμαστε επίσης ότι τα αποτελέσματα της έρευνας αυτής, θα αξιοποιηθούν για τις αναγκαίες τομές και αλλαγές, σε όποιο επίπεδο και με όποιον τρόπο χρειαστεί.

Προς αυτή την κατεύθυνση, το Διοικητικό Συμβούλιο έκανε σήμερα δεκτή την παραίτηση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Εταιρείας”.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»