Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024

Μετά από δώδεκα χρόνια δικαιώθηκαν στα δικαστήρια εργαζόμενοι της Εθνικής Ασφαλιστικης που είχαν απολυθεί από την τότε διοίκηση,

Δημοσίευση: 29/05/2024
Τα αποτελέσματα των εκλογών για το νέο ΔΣ του Συλλόγου Υπαλλήλων Εθνικής Ασφαλιστικής Διήμερο εκλογών για το Σύλλογο Υπαλλήλων της Εθνικής Ασφαλιστικής

Μετά από δώδεκα χρόνια δικαιώθηκαν στα δικαστήρια εργαζόμενοι της Εθνικής Ασφαλιστικής που είχαν απολυθεί από την τότε διοίκηση, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του συλλόγου των εργαζομένων στην εταιρεία. Διαβάστε την ανακοίνωση:

Επιτέλους δικαιοσύνη

Συνάδελφοι,

Θυμάστε την υπόθεση που είχε αναδείξει η Διοίκηση της Εταιρίας το 2012 στο Υποκατάστημα Θεσσαλονίκης με την απόλυση τριών συναδέλφων μας με υποβολή μήνυσης, για τους οποίους δεν τηρήθηκε καμία διαδικασία από τις προβλεπόμενες στον Ε.Κ.Ε.

Οι συνάδελφοι όχι μόνο απολύθηκαν, αλλά στιγματίστηκαν στις τοπικές κοινωνίες των πόλεων τους, περνώντας όλα αυτά τα χρόνια έναν Γολγοθά προσωπικό, οικογενειακό, κοινωνικό, ηθικό και επαγγελματικό.

Στην εκδίκαση της υπόθεσης στο πρωτοβάθμιο ποινικό δικαστήριο 10 χρόνια(!!) μετά την μήνυση οι τρείς συνάδελφοι μας κρίθηκαν ΑΘΩΟΙ.

Περιμέναμε ότι η Διοίκηση της Εταιρίας θα αναγνώριζε το λάθος της και θα αποκαθιστούσε τους συναδέλφους μας;

Όχι βέβαια. Η εξουσία, απ’ όπου κι αν προέρχεται ποτέ δεν παραδέχεται ότι μπορεί να σφάλλει.

Με μία απαράμιλλη εκδικητικότητα, ζήτησε με υπόμνημά της από τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου να ασκήσει αναίρεση κατά της αθωωτικής, για τους τρείς συναδέλφους μας, απόφασης του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης. Και ο εισαγγελέας, γιατί ο ισχυρός πρέπει να έχει πάντα δίκιο, την άσκησε.

Παρ’ όλες τις προσπάθειες που έγιναν για να υπάρχει συμβιβαστική λύση, η Εταιρία έμεινε δογματικά και εκδικητικά σταθερή στην θέση της να καταδιώκει τους συναδέλφους μας.

Ε λοιπόν. Στην δευτεροβάθμια εκδίκαση της υπόθεσης χθες εκδόθηκε μετά από εισαγγελική αγόρευση εκ νέου ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΘΩΩΤΙΚΗ απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης.

Επιτέλους Θωμά Τάντση, Λάζαρε Καμπάογλου και Αβραάμ Καλαϊντζή η σκευωρία που στήθηκε σε βάρος σας κατέρρευσε!

Κάποιοι σήμερα οφείλουν να ζητήσουν συγνώμη και να αποκαταστήσουν τους συναδέλφους μας.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου θα είναι στο πλάι των συναδέλφων σε κάθε αστική διεκδίκησή τους. Τα χαμένα χρόνια όμως δεν μπορούν να αναπληρωθούν με τίποτα.

Συναδελφικά,

Το Δ.Σ.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

Μη χάσετε το ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ της Τρίτης! Η Tack TMI Greece παρουσιάζει την ακαδημία της στην ελληνική ασφαλιστική αγορά!

Μη χάσετε το “Ασφαλιστικό Μαγκαζίνο” σήμερα Τρίτη  11 Ιουνίου 2024, τη μοναδική διαδικτυακή εκπομπή ενημέρωσης του Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή, στο insuranceforum

Η πετυχημένη εκδήλωση ΣΕΒΕ| ΕΑΕΕ με θέμα «Περιβαλλοντική Ευθύνη Επιχειρήσεων- προϋπόθεση για ένα βιώσιμο μέλλον» σηματοδότησε την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος στη Θεσσαλονίκη

Την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, 5 Ιουνίου, η εκδήλωση  για την Περιβαλλοντική Ευθύνη Επιχειρήσεων που διοργανώθηκε από τον Σύνδεσμο Εξαγωγέων (ΣΕΒΕ)

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»