Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024

Το Insurance Media Lab και η Techins ανακοινώνουν την διοργάνωση νέου Δωρεάν Webinar για Διευθυντές Ομαδών Ασφαλιστικών Συμβούλων

Δημοσίευση: 15/01/2024
Insurance Media lab, Techins, webinar, ασφαλιστικοί σύμβουλοι

Το Insurance Media Lab, το πρωτοπόρο Digital Agency για τον Ασφαλιστικό Κλάδο στην Κύπρο σε συνεργασία με την Techins διοργανώνουν ένα Δωρεάν Webinar το οποίο απευθύνεται κυρίως σε Διευθυντές Ομάδων Ασφαλιστικών Συμβούλων αλλά και Διευθυντές Υποκαταστημάτων!

Δωρεάν Webinar για Διευθυντές Ομάδων!

Στόχος του Δωρεάν Webinar με θέμα “Οδηγώντας την Ομάδα σας προς την Επιτυχία” είναι να ενημερώσει για όλες τις λειτουργίες του λογισμικού My Activity καθώς και για το πως η χρήση του μπορεί να συμβάλει στη βελτίωση των αποτελεσμάτων των ομαδών ασφαλιστικών συμβούλων.

Το «My Activity» είναι μία πρωτοποριακή εφαρμογή που δίνει τη δυνατότητα στους Διευθυντές Ομάδων ή Υποκαταστημάτων να θέτουν στόχους για την ομάδα τους και να παρακολουθούν εύκολα και απλά την απόδοση κάθε μέλους της ομάδας.

Ταυτόχρονα προσφέρεται και σε ανεξάρτητους ασφαλιστικούς συμβούλους που χρειάζονται ένα εργαλείο για την προσωπική τους οργάνωση, ανανεώνεται συνεχώς με νέες δυνατότητες με τελικό στόχο να γίνει το δεξί χέρι κάθε ασφαλιστή και κάθε διευθυντή ομάδας.

Το Webinar θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου στις 14:00 και η συμμετοχή είναι εντελώς δωρεάν!

Το Webinar θα παρουσιάσει Λεωνίδας Διαμαντόπουλος, CEO της Τechins όπου θα μιλήσει αναλυτικά για τις δυνατότητες του λογισμικού My Activity και πως ήδη αξιοποιείται από ομάδες Ασφαλιστικών Συμβούλων στην Ελλάδα.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή πατώντας εδώ.

Η TECHINS είναι ένας τεχνολογικός οργανισμός με επίκεντρο τον επαγγελματία του ασφαλιστικού κλάδου που έχει σαν στόχο, μέσα από καινοτόμες και φρέσκες λύσεις, να συμβάλει στην τεχνολογική αναβάθμιση των επαγγελματιών του Ασφαλιστικού Κλάδου σε Ελλάδα και Κύπρο.

Το Insurance Media Lab και η Techins είχαν ανακοινώσει πρόσφατα την μεταξύ τους συνεργασία, με την εφαρμογή «My Activity» για τη διαχείριση των δραστηριοτήτων ομάδων ασφαλιστικών συμβούλων, να είναι το πρώτο βήμα αυτής της στρατηγικής συνεργασίας.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»