Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024

Η HDI Global SE Hellas, αποχαιρετά από την Γενική Διεύθυνση τον Ν. Βαγιακάκο και καλωσορίζει στα νέα καθήκοντά του, τον Κ. Σεμερτζόγλου

Δημοσίευση: 05/10/2023
HDI Global SE Hellas, Βαγιακάκος, Σεμερτζόγλου

Στις 28 Σεπτεμβρίου, η HDI Global SE Hellas, αποχαιρέτησε τον Νότη Βαγιακάκο και καλωσόρισε στη Γενική Διεύθυνση της εταιρείας τον Κωνσταντίνο Σεμερτζόγλου σε μία ανοικτή εκδήλωση, παρουσία του προσωπικού της εταιρείας, μεσιτών, πελατών, συνεργατών, μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της HDI Global, εκπροσώπου της Γενικής Διεύθυνσης της HDI Global Specialty αλλά και στελεχών του Market Management της μητρικής εταιρείας.

Ο κ. Σεμερτζόγλου, άνοιξε την εκδήλωση και αναφέρθηκε στην επικείμενη περιβαλλοντική κρίση, στην νέα εποχή για την εταιρεία σε μια περίοδο ευρύτερων αλλαγών, αλλά και στις προκλήσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι ασφαλιστικές εταιρείες στο άμεσο μέλλον. Ιδιαίτερα στάθηκε στην σημασία της βιώσιμης ανάπτυξης και την ανάγκη υιοθέτησης στρατηγικών μακροπρόθεσμης ανάπτυξης.

Κατά την διάρκεια της ομιλίας του, ευχαρίστησε από καρδιάς τον κ. Βαγιακάκο για τα 20 χρόνια προσφοράς του στην εταιρεία, για τις επιδόσεις του Υποκαταστήματος της HDI στην Ελλάδα και την μακροχρόνια κερδοφορία αυτού, αλλά και για την συνολική συνεισφορά του στην ασφαλιστική αγορά, γενικότερα. Τόνισε, ιδιαίτερα, το θερμό καλωσόρισμα και την υποστήριξη που έλαβε ο ίδιος από τον κ. Βαγιακάκο κατά τη διάρκεια της αλλαγής στην ηγεσία της εταιρείας και ανακοίνωσε ανάμεσα στους βασικούς στόχους της εταιρείας, την ενίσχυση της εξωστρέφειας και την αύξηση των εσόδων από ασφάλιστρα στα 100 εκ. ευρώ, την επόμενη τριετία.

Η HDI Global SE Hellas, αποχαιρετά από την Γενική Διεύθυνση τον Ν. Βαγιακάκο και καλωσορίζει στα νέα καθήκοντά του, τον Κ. Σεμερτζόγλου

Ο David Hullin, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της μητρικής εταιρείας HDI Global, ο οποίος παρέστη στην εκδήλωση, ευχαρίστησε και εκείνος με την σειρά του τον κ. Βαγιακάκο για την επί σειρά ετών δέσμευση του στην εταιρεία, την συνεχόμενη ανάπτυξη του Υποκαταστήματος και την θετική συνεισφορά του στα αποτελέσματα της μητρικής εταιρείας.

Σε κλίμα συγκίνησης, η βραδιά συνεχίστηκε με μια σειρά τιμητικών δώρων από το προσωπικό του Υποκαταστήματος και τους εκπροσώπους της μητρικής εταιρείας προς τον κ. Βαγιακάκο αλλά και μια βράβευση έκπληξη για την συνολική του συνεισφορά στα ασφαλιστικά δρώμενα, από τον Πρόεδρο του ΣΕΜΑ κ. Μιχάλη Τζωρτζωρή.

Η HDI Global SE Hellas, αποχαιρετά από την Γενική Διεύθυνση τον Ν. Βαγιακάκο και καλωσορίζει στα νέα καθήκοντά του, τον Κ. Σεμερτζόγλου

Ο κ. Βαγιακάκος, με τη σειρά του, στην ομιλία του ευχαρίστησε όλη την ομάδα της HDΙ για την μέχρι τώρα πορεία του Υποκαταστήματος και αναφερόμενος στην αποχώρηση του από την εταιρεία, τόνισε τη σημασία της «διαχρονικότητας των επιχειρήσεων», όταν τα στελέχη της αποχωρούν. Η ομιλία του κ. Βαγιακάκου ολοκληρώθηκε με μια αναδρομή στην συνεισφορά της HDI στην ελληνική ασφαλιστική αγορά τα τελευταία 40 χρόνια σε νούμερα, επισημαίνοντας ότι το υποκατάστημα από την ίδρυση του έως τώρα μεγάλωσε 7 φορές και ότι απώτερος στόχος της εταιρείας, είναι όπως προανέφερε και ο κ. Σεμερτζόγλου τα 100 εκ. ευρώ μικτά ασφάλιστρα.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»