Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024

H Designia Insurance Agents ανάμεσα στους κορυφαίους του διαγωνισμού Δικτύου Πωλήσεων της Ευρωπαϊκής Πίστης

Δημοσίευση: 19/06/2023
H Designia Insurance Agents ανάμεσα στους κορυφαίους του διαγωνισμού Δικτύου Πωλήσεων της Ευρωπαϊκής Πίστης
Στέφανος Μαλαχιάς, Chief Commercial Officer της Allianz Ευρωπαϊκή Πίστη, Γιάννης Βασιλείου, MOTOR & NETWORKS SALES SUPPORT SUPERVISOR, Designia Insurance Brokers

Η Designia Insurance Agents βρέθηκε ανάμεσα στους διακριθέντες του διαγωνισμού Δικτύου Πωλήσεων της Ευρωπαϊκής Πίστης, που πραγματοποιήθηκε για το έτος 2022.

Η εταιρεία αναδείχθηκε ως ένας από τους πιο σημαντικούς συνεργάτες του δικτύου πωλήσεων της Ευρωπαϊκής Πίστης, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά την άριστη τεχνογνωσία των στελεχών της και τη σταθερά ανοδική πορεία της. Οι εξαιρετικές επιδόσεις των νικητών επιβραβεύτηκαν από την Ευρωπαϊκή Πίστη κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού που πραγματοποιήθηκε για όλους τους συνεργάτες που διακρίθηκαν, στη Νέα Υόρκη.

Ο Νίκος Κάρκουλας, Διευθυντής Ανάπτυξης Δικτύων της Designia Insurance Agents, δήλωσε σχετικά: “Η επιτυχία μας στον διαγωνισμό της Ευρωπαϊκής Πίστης αντανακλά τη συνέπεια και τον επαγγελματισμό με τον οποίο ανταποκρινόμαστε στους στόχους των πελατών μας. Επιθυμία μας είναι να εξελισσόμαστε διαρκώς, ακολουθώντας τις τάσεις της εποχής, ώστε να προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις σε κάθε επιχειρηματική ή προσωπική ανάγκη τους. Αυτή η διάκριση είναι κάτι που το επιβεβαιώνει, και αποτελεί ακόμα ένα κίνητρο για εμάς να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό και αφοσίωση».

Η Designia Insurance Agents, αξιοποιώντας την άνω των 25 ετών εμπειρία των στελεχών της, ειδικεύεται στον σχεδιασμό και την υλοποίηση εξατομικευμένων λύσεων. Παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες για όλους τους κλάδους ασφαλίσεων, με τους καλύτερους ασφαλιστικούς και οικονομικούς όρους για τους πελάτες της. Μέσα από μια προσεκτικά σχεδιασμένη στρατηγική πωλήσεων που στηρίζεται στην χαρτογράφηση των αναγκών κάθε πελάτη, την επένδυση στην τεχνολογία και τα συστήματα, καθώς και τις συνεργασίες με ισχυρές εταιρείες της ελληνικής και ξένης ασφαλιστικής και αντασφαλιστικής αγοράς, καταφέρνει να προσφέρει υψηλής ποιότητας λύσεις κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των πελατών και των συνεργατών της.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»