Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου 2021

Ασφάλεια Αυτοκινήτου: Αυτές είναι οι 10 πιο αξιόπιστες εταιρείες στην Κύπρο

Στη σημερινή εποχή με την άνθηση του διαδικτύου και ειδικότερα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, οι καταναλωτές έχουν μία απίστευτη δύναμη στο να διαφημίσουν ή να δυσφημήσουν μία εταιρεία.  Το κλασικό «από στόμα σε στόμα» έχει πάρει μία διαφορετική και πολύ πιο δυναμική μορφή και είναι ικανό να απογειώσει ή να συντρίψει ολόκληρες εταιρείες.

Σε αυτό το περιβάλλον, το να χαρακτηρίζεται μία εταιρεία από τους καταναλωτές ως αξιόπιστη έχει ιδιαίτερη σημασία. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για ασφαλιστικές εταιρείες που η εμπιστοσύνη των πελατών είναι ένας καίριος παράγοντας που επηρεάζει την επιτυχία τους.

Ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για τις Κυπριακές εταιρείες είναι ο δείκτης μέτρησης εμπιστοσύνης StockWatch Trust Index, της πρώτης πλατφόρμας ενημέρωσης στην Κύπρο για το βαθμό αξιοπιστίας επιχειρήσεων. Η κατάταξη οργανισμών και επιχειρήσεων προκύπτει με βάση τη βαθμολογία που δίνουν καταναλωτές και επιχειρηματίες σε δύο ερωτήσεις που θέτουν οι έρευνες του StockWatch Trust Index – πόσο αξιόπιστοι είναι οι οργανισμοί και αν θα τους συνέστηναν σε τρίτους.  Οι απαντήσεις δίνονται σε κλίμακα 0 προς 10.

Με βάση τα πιο πρόσφατα αποτελέσματα (Ιούνιος 2021) που αφορούν ασφαλιστικές εταιρείες που προσφέρουν ασφάλειες οχημάτων, προκύπτουν πολύ ενδιαφέρων στοιχεία.

Η πρωτιά

Στην πρώτη θέση της έρευνας βρίσκεται για 2η συνεχόμενη χρονιά η εταιρεία CNP Asfalistiki με τον δείκτη αξιοπιστίας της να φτάνει το 7.1 και τον δείκτη που αφορά εάν οι πελάτες θα σύστηναν την εταιρεία να είναι στο 6.9.

Οι πρώτες από τους πρώτους

Στην δεύτερη θέση με δείκτη αξιοπιστίας 6,9 έχουμε τις «Γενικές Ασφάλειες Κύπρου», μία εταιρεία που από την έναρξη των συγκεκριμένων μετρήσεων από την Stockwatch το 2014, βρίσκεται πάντα σε μία από τις πρώτες δύο θέσεις.

Στην Τρίτη θέση βρίσκουμε την Πανκυπριακή Ασφαλιστική με 6,6 δείκτη αξιοπιστίας όσο έχει και η Atlantic Insurance με την πρώτη όμως να υπερτερεί στον δείκτη σύστασης και έτσι να μένει η Atlantic στην τέταρτη θέση.

Την Πέμπτη θέση μοιράζονται οι εταιρείες Gan Direct Insurance και Trust Insurance με δείκτη αξιοπιστίας 6,1 και δείκτη σύστασης 5,3.

Οι υπόλοιπες εταιρείες

Οι υπόλοιπες εταιρείες που συμπληρώνουν την δεκάδα είναι Cosmos Insuance (6,1), Prime Insurance (6,1), Hydra (6,0) και Minerva (5,8).

Δείτε πιο κάτω τα αναλυτικά στοιχεία όπως δημοσιευτήκαν στην Stockwatch.

Πηγή: www.cyprusinsurancenews.com

Διαβάστε Ακόμα

Λεβετσοβίτης-Νικολάκος: Σωματεία, επιμελητήρια και ΕΑΕΕ πρέπει να ασχοληθούν σοβαρά με το ζήτημα της εκπαίδευσης

Τα υψηλά ποσοστά αποτυχίας στις εξετάσεις πιστοποίησης επαγγελματικών γνώσεων ασφαλιστικών πρακτόρων και μεσιτών έχουν προβληματίσει έντονα τους επαγγελματίες του ασφαλιστικού κλάδου. Ο

Διεκόπη η κυκλοφορία στη Πειραιώς και στη περιφερειακή Αιγάλεω λόγω κακοκαιρίας! Προειδοποίηση για επιδείνωση του καιρού τις επόμενες ώρες στην Αττική

Σύμφωνα με ενημέρωση της αστυνομίας έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων σε τμήματα της οδού Πειραιώς και της περιφερειακής Αιγάλεω,