Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024

Νέα εταιρική ιστοσελίδα της ARAG Hellas | Δείτε τι νέο υπάρχει

Δημοσίευση: 04/09/2023
ARAG Hellas, νέα ιστοσελίδα

Την νέα πολυαναμενόμενη ιστοσελίδα έχει πλέον “βγάλει live” η ARAG Hellas όπου ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να βρει τις πληροφορίες αναζητά, σε ένα μέρος.

Μέσα από την ανανεωμένη εταιρική ιστoσελίδα, ο κάθε (δυνητικός) πελάτης μπορεί να βρει όλα τα διαθέσιμα προγράμματα Νομικής Προστασίας, να ενημερωθεί με απλό και κατανοητό τρόπο για τα περιεχόμενά τους, να αιτηθεί ασφάλισης, να δηλώσει συμβάν που έγινε κατά την ισχύ του συμβολαίου του καθώς και πολλά άλλα.

Μέσα από την κατηγορία “Τι πληρώνει η ARAG;, οι καταναλωτές και υποψήφιοι πελάτες μπορούν να διαβάσουν αναλυτικά και να ενημερωθούν σχετικά με το τι καλύπτει ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο νομικής προστασίας και μέσω ποιων προγραμμάτων.

Για να ενημερωθείτε για τα προγράμματα της ARAG καθώς επίσης για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες που διαθέτει η νέα ιστoσελίδα, μεταβείτε εδώ: www.arag.gr

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

“Ταχύτατη η αποζημίωσή μας από την ΝP Aσφαλιστική” δηλώνει η ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΤΡΑΞ ΣΥΝ.ΠΕ

Η εταιρεία ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΤΡΑΞ ΣΥΝ ΠΕ. θέλει να ευχαριστήσει την ασφαλιστική εταιρεία ΝΡ-ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ-ΝΕΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΑΕ.Α.Ε. για την ταχύτατη αποζημίωση ύψους 1.550.000 ευρώ που

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»