Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου 2023

Συμφωνία ARAG & ERGO για την εξαγορά της DAS στο Ηνωμένο Βασίλειο

ARAG

Η ARAG και η ERGO υπέγραψαν συμφωνητικό σχετικά με την εξαγορά της DAS δηλαδή της εταιρίας Νομικής Προστασίας της ERGO στο Ηνωμένο Βασίλειο. 

Από το 2006 η ARΑG μέσω της ARΑG PLC δραστηριοποιείται στο Ηνωμένο Βασίλειο ως Managing General Agent με ασφάλιστρα που έφτασαν το 2022 τις 61εκ λίρες.

Η DΑS δραστηριοποιείτο για πάνω από 40 χρόνια σαν ασφαλιστική εταιρία κάλυψης των νομικών εξόδων , με ασφάλιστρα που έφτασαν το 2022 στις 129 εκ λίρες.

«Η Διεθνής επιχειρηματικότητα του ARΑG GROUP είναι σταθερά μέρος του στρατηγικού μας σχεδιασμού. Η εξαγορά της DΑS UK είναι μοναδική ευκαιρία για business στο Ηνωμένο Βασίλειο και προσφέρει νέες προοπτικές για τους πελάτες μας και το προσωπικό μας» εξηγεί ο Dr.Renko Dirksen.

H συμφωνία έχει πάρει το δρόμο της διοικητικής έγκρισης και μέχρι να ολοκληρωθεί η ARΑG PLC και η DΑS UK θα συνεχίσουν να επιχειρούν ξεχωριστά.

Να σημειωθεί ότι είχε προηγηθεί η εξαγορά από την ARΑG του υποκαταστήματος της DΑS στη Δημοκρατία της Ιρλανδίας το 2019 και εκείνου της DΑS στον Καναδά το 2021.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα