Κυριακή, 21 Ιουλίου 2024

Η Αποχαιρετιστήρια Επιστολή Μιχάλη Τάτση

Δημοσίευση: 26/05/2023
Μιχάλης Τάτσης, αποχαιρετιστήρια επιστολή

Μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής του από την Εθνική Ασφαλιστική, έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Συλλόγου Υπαλλήλων της Εθνικής Ασφαλιστικής η εξής αποχαιρετιστήρια επιστολή του Μιχάλη Τάτση.

 

 «Σὰ βγεῖς στὸν πηγαιμὸ γιὰ τὴν Ἰθάκη,

νὰ εὔχεσαι νἆναι μακρὺς ὁ δρόμος,

γεμάτος περιπέτειες, γεμάτος γνώσεις»

 

Αγαπητοί συνάδελφοι, αγαπημένοι φίλοι και φίλες,

Τον Νοέμβριο του 2014 εντάχθηκα στην μεγάλη “οικογένεια” της Εθνικής Ασφαλιστικής, ανέβηκα σ’ αυτό το τεράστιο καράβι που ξεκίνησε το ταξίδι του 131 χρόνια πριν.

Όπως κάθε οικογένεια, πορευτήκαμε εννέα χρόνια τώρα, αντιμετωπίζοντας δυσκολίες, αλλαγές μεγάλες, πρωτόγνωρες συνθήκες…

Βαδίσαμε, πότε αρμονικά και πότε με προστριβές αλλά πάντα με σεβασμό, εκτίμηση και αγάπη, έναν δρόμο δύσκολο και με εμπόδια πολλά.  Αντιμετωπίσαμε φουρτούνες και καταιγίδες και κάθε φορά βγαίναμε σε γαλήνια νερά ακόμα πιο δυνατοί!

Αυτή η μοναδική πορεία, αυτό το υπέροχο ταξίδι, έχει στάση για μένα εδώ.

Κλείνει αυτός ο υπέροχος και δημιουργικός κύκλος της επαγγελματικής μου καριέρας, αφήνοντάς μου σχέσεις, τις οποίες κατάφερα και “έχτισα” αυτά τα θαυμάσια εννέα χρόνια, βασισμένες σε αγάπη, εκτίμηση και σεβασμό.  Αυτές, δεν τελειώνουν-δεν παύουν ποτέ!

Πριν το επόμενο βήμα μου, θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, μέσα απ’ την καρδιά μου, σε κάθε έναν από εσάς για την αγάπη και την στήριξη που μου προσφέρατε, χωρίς όρια! Οφείλω και μια ειλικρινή συγνώμη σε όποιον και όποια από εσάς στεναχώρησα ή απογοήτευσα, άθελα μου, είναι βέβαιο!

« Πάντα στον νου σου να ‘χεις την Ιθάκη. Το φθάσιμον εκεί είν’ ο προορισμός σου

Αλλά μη βιάζεις το ταξίδι διόλου.  Καλύτερα χρόνια πολλά να διαρκέσει·και γέρος πια ν’ αράξεις στο νησί, πλούσιος με όσα κέρδισες στον δρόμο…»

Πέτυχα και αποχωρώ πλούσιος σε γνωριμίες, συνεργασίες και δυνατές φιλίες.

Ευχαριστώ για την τιμή και την εμπιστοσύνη της συνεργασίας μας.

Εύχομαι ολόψυχα να είστε υγιείς και δυνατοί, εσείς και οι οικογένειές σας, καθώς και να προοδεύετε σε επαγγελματικό μα και προσωπικό επίπεδο.

Με εκτίμηση
Μιχάλης Τάτσης

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

Ο ΣΕΜΑ ζητά από την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος να χρησιμοποιείται ο όρος «BROKER» αποκλειστικά για τους Μεσίτες Ασφαλίσεων και όχι για άλλες κατηγορίες διαμεσολάβησης

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων (ΣΕΜΑ), σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου 4583/2018 (άρθρα 4.1.6 και 5.4.5) και την πρόσφατη

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»