Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024

Απεβίωσε ο Γιάννης Φουρλής

Δημοσίευση: 22/02/2024
Γιάννης Φουρλής

Ο χρηματοοικονομικός και ασφαλιστικός κλάδος θρηνεί την απώλεια του Γιάννη Φούρλη, μια διακεκριμένη προσωπικότητα γνωστή για το σημαντικό επιχειρηματικό και τεχνικό υπόβαθρο στον τομέα των Ασφαλίσεων και της Διαχείρισης Περιουσιακών Στοιχείων.

Ο κ. Φoύρλης, με μια καριέρα που εκτείνεται σε διάφορες υψηλού επιπέδου θέσεις, άφησε σημαντικό αποτύπωμα στον τομέα των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών.

Ως πρώην Γενικός Διευθυντής της International Life, η ηγεσία και η όραση του Φούρλη ήταν καθοριστική για την κατεύθυνση της εταιρείας προς νέα ύψη. Η θητεία του σε διοικητικά συμβούλια 12 εταιρειών Ασφάλισης και Διαχείρισης Περιουσιακών Στοιχείων -μεταξύ άλλων διοικητικών θέσεων- υπογράμμισε την επιρροή του στον κλάδο. Το επιχειρηματικό πνεύμα του Φούρλη οδήγησε στη δημιουργία της Cosmote Insurance, σηματοδοτώντας ένα καθοριστικό σημείο στην καριέρα του μέσω της αξιοποίησης του ισχυρού εμπορικού σήματος, της πελατειακής βάσης και των τεχνολογικών δυνατοτήτων του Ομίλου Cosmote, της μεγαλύτερης εταιρείας τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»