Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024

Απεβίωσε ο αντασφαλιστής Bruno Felix σε ηλικία 63 ετών

Δημοσίευση: 02/07/2021
Απεβίωσε ο αντασφαλιστής Bruno Felix σε ηλικία 63 ετών

Ο Bruno Felix, εκτελεστικός αντιπρόεδρος του AXIS Re Europe μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2019, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 63 ετών, χάνοντας τη μάχη με τον καρκίνο.

Η Felix ήταν μια αναγνωρισμένη φιγούρα στον ασφαλιστικό κλάδο, έχοντας περάσει σχεδόν 16 χρόνια στην AXIS Re Europe, αναλαμβάνοντας αργότερα και επικεφαλής της αυτοκινητοβιομηχανίας. Έγινε μέλος της AXIS Re Europe στη Ζυρίχη τον Σεπτέμβριο του 2003 και διετέλεσε μέλος της διοίκησης.

Ο Bruno Felix, αποτελούσε μία από τις σημαντικότερες προσωπικότητες στον αντασφαλιστικό κλάδο στην Ευρώπη, με έντονη δραστηριότητα στην ελληνική αντασφαλιστική αγορά μέσω των συνεργασιών του με Έλληνες brokers τα τελευταία 20 χρόνια.

Η πρώιμη καριέρα του περιελάμβανε την υπηρεσία ως επικεφαλής αναδόχου για το υποκατάστημα Gerling Global στο Παρίσι, όπου εργάστηκε για σχεδόν 20 χρόνια.

Ο Felix πέρασε τις τελευταίες του μέρες με την οικογένεια και τους φίλους του στο Saint-Jean-de-Monts, Vendée, Γαλλία.

«Ο Μπρούνο αγαπούσε πραγματικά αυτό που έκανε – δημιουργώντας νέες ευκαιρίες, μακροχρόνιες συνεργασίες βασισμένες στην εμπιστοσύνη και τον σεβασμό. Ο σεβασμός από την αγορά και θεωρήθηκε πολύ επαγγελματικός », αναφέρουν η σύζυγός του Κάθριν και οι γιοι του Άρθουρ και Θέα.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

Υβριδικό χειρουργείο: η επανάσταση στη θεραπεία των πολύπλοκων αγγειοχειρουργικών παθήσεων

Γράφει ο Θεοδόσιος Μπίσδας, Διευθυντής Γ’ Αγγειοχειρουργικής Κλινικής, Αναπλ. Καθηγητής Αγγειοχειρουργικής, Universitätsklinkikum Münster, Ιατρικό Κέντρο Αθηνών. Το υβριδικό χειρουργείο IGS7 της εταιρείας GE Healthcare

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»