Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2024

Φέτος το Πάσχα η Anytime σε συνεργασία με το Humanity Greece Ενώνουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό!

Δημοσίευση: 11/04/2023
Anytime, Humanity Greece

Η Anytime, συνεπής στη δέσμευσή της να προσφέρει κάθε στιγμή περισσότερα και με όραμά της τη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου, φέτος το Πάσχα, επέλεξε να υποστηρίξει τον ανθρωπιστικό οργανισμό Humanity Greece.

Τη Δευτέρα 3 Απριλίου, εργαζόμενοι της Anytime βρέθηκαν στο Εθελοντικό Συντονιστικό Κέντρο του Humanity Greece στο Μεταξουργείο, όπου βοήθησαν στη δημιουργία των μηνιαίων πακέτων στήριξης του μητρώου ωφελούμενων, που πλέον ξεπερνάει τις 500 οικογένειες. Η ανθρωπιστική βοήθεια αποστέλλεται μία φορά τον μήνα και περιλαμβάνει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης. Ως ελάχιστη κίνηση προσφοράς προς τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, η Anytime καλύπτει το κόστος μεταφοράς 270 πακέτων σε οικογένειες της περιφέρειας.

Επιπλέον, οι άνθρωποι της Anytime έλαβαν μέρος στην οργανωμένη Κοινωνική Κουζίνα του Humanity Greece και μαγείρεψαν πάνω από 100 μερίδες φαγητού, οι οποίες διανεμήθηκαν την ίδια μέρα.

O Πάνος Κούβαλης, επικεφαλής του τμήματος Mobility & Convenience της Interamerican, ανέφερε: «ο εθελοντισμός είναι μέρος των αξίων και της κουλτούρας των ανθρώπων που εργάζονται στην Anytime. Θα συνεχίσουμε να στοχεύουμε σε πρωτοβουλίες που γίνονται για καλό σκοπό και συμβάλλουν στη βελτίωση της καθημερινότητας των συνάνθρωπών μας».

Η Γεωργία Παράσχου, ιδρύτρια του Humanity Greece, ευχαρίστησε θερμά για την πρωτοβουλία και την ουσιαστική συνεισφορά της Anytime, επισημαίνοντας ότι τα αποτελέσματα που μπορούν να επιτευχθούν με τη συμβολή των εταιρειών προς την Κοινωνία των Πολιτών, θα διαμορφώσουν ένα υψηλότερο βιοτικό επίπεδο για τους ευάλωτους συνανθρώπους μας.

Η εθελοντική οργάνωση Humanity Greece δημιουργήθηκε με σκοπό την άμεση ανταπόκριση στις έκτακτες ανάγκες των πολιτών και αποτελείται από μία μεγάλη αλυσίδα νέων ατόμων που διαμορφώνουν ένα ξεχωριστό σκηνικό αλληλεγγύης στην Ελλάδα. Έχει δημιουργήσει το πρώτο Εθελοντικό Συντονιστικό Κέντρο στο Μεταξουργείο και στηρίζει σε μηνιαία βάση πολίτες που χρήζουν άμεσης βοήθειας σε όλη τη χώρα, προσφέροντας την απαραίτητη στήριξη με αγαθά και είδη πρώτης ανάγκης.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»