Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2023

Το ανθρώπινο πρόσωπο της Doctors’ Hospital

Doctors’ Hospital

Η εμπειρία ενός αναγνώστη μας από την Doctors’ Hospital αποδεικνύει ότι κάποιες εταιρείες θέτουν ακόμη σε προτεραιότητα τον άνθρωπο και τις ανάγκες του

Πριν από λίγες ημέρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λάβαμε ένα μήνυμα από έναν αναγνώστη και επαγγελματία της διαμεσολάβησης, ο οποίος συχνά επικοινωνεί μαζί μας, μεταφέροντάς μας την εμπειρία του από τις ασφαλιστικές εταιρείες που συνεργάζεται, είτε αυτή είναι θετική, είτε αρνητική.

Εχθές λοιπόν επικοινώνησε ξανά μαζί μας. Αυτή τη φορά όχι για να μας κάνει κάποιο παράπονο, αλλά για να μας μεταφέρει μια πολύ προσωπική του υπόθεση που είχε αίσιο τέλος χάρη στην ευαισθησία και την ανθρωπιά που ακόμη διακατέχει, παρά το μέγεθός τους, ορισμένες εταιρείες.

Ένας συγγενής του ηλικίας άνω των 70 ετών, ενώ βρισκόταν στο κέντρο της Αθήνας με κάποιο φιλικό του πρόσωπο, ξαφνικά λιποθύμησε. Όπως διαπιστώθηκε, έπρεπε να κάνει άμεσα μια σειρά από ιστολογικές εξετάσεις και βιοψία, τις οποίες δεν υπήρχε η δυνατότητα να πραγματοποιήσει άμεσα σε κάποιο δημόσιο νοσοκομείο.

Οι οικείοι του απευθύνθηκαν σε κάποιες ιδιωτικές κλινικές και ιατρικά κέντρα, τα οποία ωστόσο κοστολογούσαν τις συγκεκριμένες εξετάσεις πάνω από 900€, ποσό το οποίο δυστυχώς ο ασθενής δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να καλύψει.

Ο ηλικιωμένος αναζητώντας λύση κάλεσε τον ασφαλιστικό διαμεσολαβητή και του ζήτησε να τον βοηθήσει, καθώς λόγω επαγγέλματος ήξερε που έπρεπε να απευθυνθεί, ούτως ώστε να εξυπηρετηθεί άμεσα.

Ο ασφαλιστικός διαμεσολαβητής είχε πρόσφατα έρθει σε επαφή με την κλινική Doctors’ Hospital στο κέντρο της Αθήνας. Επικοινώνησε λοιπόν με το αρμόδιο τμήμα της εταιρείας και κατόπιν συνεννόησης κατάφερε να εξασφαλίσει νοσοκομειακή περίθαλψη μόλις με 130€ για τον 70χρονο ασθενή, στα πλαίσια της οποίας πραγματοποίησε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις.

Η αμεσότητα και η υπευθυνότητα του προσωπικού της Doctors’ Hospital αλλά και η ανθρωπιά που έδειξαν οι υπεύθυνοι της εταιρείας, όπως μας μεταφέρει, ήταν συγκινητική, ιδιαιτέρως για τις δύσκολες αυτές ημέρες που ζούμε. Ομολογουμένως, τόσο άμεση εξυπηρέτηση δεν είχε βιώσει ξανά ο επαγγελματίας. Αυτός ήταν άλλωστε και ο λόγος που, όπως μας εξομολογήθηκε, μπήκε στη διαδικασία να μοιραστεί μαζί μας την εμπειρία του.

Ο ίδιος σαν επαγγελματίας ένιωσε μεγάλη ικανοποίηση για τη συνεργασία του με την Doctors’ Hospital, γνωρίζοντας ότι σε περίπτωση που κάποιος ασφαλισμένος του βρισκόταν σε ανάγκη θα μπορούσε να απευθυνθεί άμεσα σε μια πάνω από όλα ανθρώπινη εταιρεία, που θέτει σε προτεραιότητα τον άνθρωπο και τις ανάγκες του, παρέχοντας προσωποποιημένη εξυπηρέτηση και φροντίδα στους ασθενείς.

Αυτές τις γιορτινές μέρες που διανύουμε είναι σημαντικό να μην ξεχνάμε ότι κάποιοι συνάνθρωποί μας εξακολουθούν να έχουν ανάγκη από περίθαλψη, ζεστασιά και φροντίδα.

Ας ακολουθήσουμε λοιπόν το παράδειγμα της Doctors’ Hospital και ας σταθούμε δίπλα σε αυτούς που μας χρειάζονται! Θερμά συγχαρητήρια στη Διοίκηση και τους ανθρώπους της Doctors’ Hospital όποιοι κι αν είναι αυτοί και καλές γιορτές σε όλους!

Διαβάστε Ακόμα