Δευτέρα, 27 Μαΐου 2024

Με μία ακόμη καινοτομία οι βραβεύσεις της κορυφαίας διεύθυνσης της Εθνικής Ασφαλιστικής – Δημήτρη Αναστασίου

Δημοσίευση: 04/07/2023

Με μια πρωτοποριακή πρωτοβουλία η κορυφαία Διεύθυνση “Δημήτρη Αναστασίου” πραγματοποίησε φέτος τις βραβεύσεις της, δημιουργώντας «γέφυρα επικοινωνίας» σε όλη την χώρα όπου και εκτείνονται οι εργασίες της.

Συνεργάτες, εκπρόσωποι της Διοίκησης, συνάδελφοι, και επίσημοι προσκεκλημένοι, γιόρτασαν την ίδια στιγμή σε 7 διαφορετικές πόλεις, συμμετέχοντας στην ίδια εκδήλωση και μοιράστηκαν τη χαρά των βραβεύσεων.

Με μία ακόμη καινοτομία οι βραβεύσεις της κορυφαίας διεύθυνσης της Εθνικής Ασφαλιστικής - Δημήτρη Αναστασίου

Με διαδικτυακή «υπερσύνδεση»  Θεσσαλονίκη, Περιστέρι, Λαύριο, Χανιά, Καρδίτσα, Βόλο και Καστοριά, οι άνθρωποι της Διεύθυνσης και οι επίσημοι προσκεκλημένοι, επικοινώνησαν ζωντανά διαδικτυακά, ξεκίνησαν τις ομοειδείς εκδηλώσεις και με ενεργή παρουσία συντέλεσαν σε μια λαμπρή βραδιά την οποία απόλαυσαν περισσότεροι από 100 συμμετέχοντες.

Οι εκπρόσωποι της Διοίκησης, οι συνεργάτες, οι βραβευθέντες, οι Συντονιστές και όλοι οι άλλοι συνεργάτες της Διεύθυνσης που θεωρούνται διακριθέντες για την προσήλωσή τους και την πίστη τους, ο καθένας με την απόδοσή του αλλά τη μεγάλη και αναγνωρίσιμη αξία του και την πολύτιμη συμβολή του στην πρόοδο της Διεύθυνσης,  συνετέλεσαν στην μεγάλη χαρά της εκδήλωσης αυτής.

Ο επικεφαλής κ. Δημ. Αναστασίου κατέγραψε τη σημασία της σύμπνοιας και της συμπόρευσης και απέστειλε το μήνυμα της κοινής προσπάθειας για ένα καλύτερο μέλλον όλων. Μέλλον που καθορίζεται από τις στρατηγικές επιλογές της Διοίκησης και την συστράτευση του δυναμικού της Εταιρείας προς αυτή την κατεύθυνση στην οποία ο καθένας έχει να στηρίξει την εταιρική και την ατομική πρόοδο.

Επίσης, αναφέρθηκε στην ΕΘΝΙΚΗ λέγοντας ότι:  ξεχωρίζει σε όλα, έχει παράδοση, έχει συντελέσει στην εξέλιξη του ελληνικού κράτους, έχει συμβάλλει με πολιτισμό και ήθος στην αγορά, δίνει παλμό και αναγνωρίζεται ως εθνικό brand.

Διαμήνυσε προς όλους με βεβαιότητα ότι: «στις εξελίξεις της αγοράς η  ΕΘΝΙΚΗ θα συνεχίσει να είναι μπροστά και η Κορυφαία Διεύθυνσή μας με τις πολλές περιφερειακές προσβάσεις και τους ανθρώπους της, θα συνεχίσει να συντελεί δυναμικά στην περαιτέρω εξέλιξη της εταιρίας μας.

Αδιαπραγμάτευτοι στις αρχές και τις αξίες μας συνεχίζουμε με πυξίδα το τρίπτυχο: Αφοσίωση, Αξιοπιστία, Καινοτομία».

Με μία ακόμη καινοτομία οι βραβεύσεις της κορυφαίας διεύθυνσης της Εθνικής Ασφαλιστικής - Δημήτρη Αναστασίου

Με την εξέλιξη των τεχνολογιών αλλά και όλων των παραγόντων που καθορίζουν την δραστηριότητα μίας ασφαλιστικής επιχείρησης, είναι φανερό πως ο κλάδος της ιδιωτικής ασφάλισης στην Ελλάδα αλλάζει, εξελίσσεται. Αναφερόμενος ακριβώς σε αυτή τη μετάβαση σε μία καινούργια εποχή για την Εθνική Ασφαλιστική ο κ. Αναστασίου τόνισε πως «η Εθνική είναι έτοιμη να υποστηρίξει την ιστορική της θέση και να πάρει νέες πρωτιές».

Συνεχίζοντας, αναφέρθηκε στο ότι «Η νέα Διοίκηση έχει δώσει δείγματα γραφής όπως είναι οι γρήγορες αποφάσεις, η μηχανογραφική εξέλιξη, η έμφαση στην τεχνολογία και αναμένουμε να ακούσουμε και να δούμε στην πράξη τα όσα ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί και βρίσκονται σε επίπεδο σχεδιασμού».

Με μία ακόμη καινοτομία οι βραβεύσεις της κορυφαίας διεύθυνσης της Εθνικής Ασφαλιστικής - Δημήτρη Αναστασίου

Η Εθνική Ασφαλιστική συνεχίζει να είναι μία κυρίαρχη ασφαλιστική σε όρους παραγωγικότητας και για το 2022. Όπως παρουσίασε ο κ. Αναστασίου η παραγωγή στον Κλάδο Ζωής για  2022 ανήλθε σε 1.121.343 €, ενώ η νέα παραγωγή Γενικών Κλάδων το 2022 ήταν 405.760 €, με το συνολικό χαρτοφυλάκιο της Διεύθυνσης να ανέρχεται σε 13.000.000 €. Ακόμα ένα σημαντικό δείγμα ανάπτυξης, το πιο σημαντικό όπως επισήμανε ο ίδιος, είναι οι νέοι 11 συνεργάτες που προστέθηκαν στο δυναμικό της Εταιρίας το 2022 και οι 6 μέχρι στιγμής το 2023.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία και τις τοποθετήσεις τους η Διοίκηση και τα στελέχη της Εθνικής Ασφαλιστικής: ο Διευθύνων Σύμβουλος, R.Gauci, οι Γενικοί Διευθυντές, Α.Χρηστίδης, Τ.Αναστασίου και Η.Δασκαλόπουλος, ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Οργάνωσης και Διαχείρισης Έργων, Δ.Παρδάλης, ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Αναλήψεων Κλάδου Ζωής, Δ.Παπαχρήστου, ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Ασφάλισης Αυτοκινήτου, Κ.Βερύκοκκος, Ο Προϊστάμενος της Υποδιεύθυνσης Πωλήσεων Μεσιτών-Πρακτόρων, Ε.Κόκκινος, ο Προϊστάμενος της Υποδιεύθυνσης Πωλήσεων Agency Βορείου Ελλάδος, Λ.Γιουρτσίδης, η Προϊσταμένη του Υποκαταστήματος Θεσσαλονίκης, Τ.Βαχαρακίδου, από το Υποκατάστημα Λάρισας η Προϊσταμένη Μ.Γαλλή και η Προϊσταμένη Αναλήψεων Μ.Γιαννουσά, από το Υποκατάστημα Χανίων οι υπάλληλοι, Γ.Σχετάκης και η Σ.Βαγιωνάκη.

Επίσης, παρευρέθηκαν ως επίσημοι προσκεκλημένοι και ομιλητές, ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού Μουσείου Θεσσαλονίκης, Στ.Αγγελούδης, ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Grand Thorndon, Ν.Καραμούζης, ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της PK Data, Π.Κατσαϊδώνης και ο Δήμαρχος Περιστερίου, Α.Παχατουρίδης.

Δείτε εδώ τους ΒΡΑΒΕΥΘΕΝΤΕΣ της εκδήλωσης.

Με μία ακόμη καινοτομία οι βραβεύσεις της κορυφαίας διεύθυνσης της Εθνικής Ασφαλιστικής - Δημήτρη Αναστασίου

Με μία ακόμη καινοτομία οι βραβεύσεις της κορυφαίας διεύθυνσης της Εθνικής Ασφαλιστικής - Δημήτρη Αναστασίου Με μία ακόμη καινοτομία οι βραβεύσεις της κορυφαίας διεύθυνσης της Εθνικής Ασφαλιστικής - Δημήτρη Αναστασίου

Με μία ακόμη καινοτομία οι βραβεύσεις της κορυφαίας διεύθυνσης της Εθνικής Ασφαλιστικής - Δημήτρη Αναστασίου

Με μία ακόμη καινοτομία οι βραβεύσεις της κορυφαίας διεύθυνσης της Εθνικής Ασφαλιστικής - Δημήτρη Αναστασίου

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

“Έφυγε” η Νούλα Λαπατά

Με βαθειά θλίψη αναγγέλλουμε την απώλεια της Νούλας Λαπατά, συζύγου του παλαιού στελέχους της αγοράς και ιδρυτή της Ατλαντικής Ένωσης

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»