Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2024

Μη χάσετε το “Ανάλυσέ το”, σήμερα στις 18:00! | Ζημιά από βραχυκύκλωμα σε μηχανές & συσκευές

Δημοσίευση: 22/05/2023
Ανάλυσέ το, Χρύσανθος Νικολάκος

Η αγαπημένη συνήθεια των επαγγελματιών τις Δευτέρες, η εκπομπή Ανάλυσέ το, με παρουσιαστή τον κ. Χρύσανθο Νικολάκο, Μεσίτη Ασφαλίσεων-Πραγματογνώμονα Μηχανικό της Prooptiki Insurance Brokers, επιστρέφει δυναμικά στους δέκτες σας τη Δευτέρα στις 18:00 στο insuranceforum web tv, με πολλά χρήσιμα tips και συμβουλές για τους επαγγελματίες της διαμεσολάβησης.

Δείτε στη σημερινή εκπομπή: Σε τμήμα ψυκτικού μηχανήματος (συμπιεστής) δηλώθηκε ζημία ως συνεπεία εστίας φωτιάς και ζητήθηκε σχετική αποζημίωση μέσω του ασφαλιστηρίου.

Δείτε την προκειμένη περίπτωση στην παρακάτω φωτογραφία:

Δείγμα ζημίας σε τμήμα ψυκτικού μηχανήματος (συμπιεστής).

Γενικά το ψυκτικό μέσο έχει την ιδιότητα να «βράζει» σε πολύ μικρότερη θερμοκρασία από ότι το νερό. Το ψυκτικό υγρό που συνήθως χρησιμοποιείται, «βράζει» στους 5 – 10ºC ενώ το νερό βράζει στους 100ºC.

Όρος βραχυκυκλώματος

(…….συμφωνείται ότι, σύμφωνα με τους όρους (ειδικούς-γενικούς) , εξαιρέσεις, διατάξεις και ειδικότερες συμφωνίες αλλά και κατά παρέκκλιση παντός αντιθέτου όρου του παρόντος ασφαλιστηρίου, το παρόν επεκτείνεται κατόπιν έκδοσης σχετικής πρόσθετης πράξης και καλύπτει τον ασφαλισμένο κίνδυνο για ζημία σε κάθε είδους μηχανές, συσκευές, εγκαταστάσεις κλπ που λειτουργούν με ηλεκτρικό ρεύμα, από ζημίες που προκλήθηκαν από Εστία Φωτιάς, που δημιουργήθηκε στο ασφαλισμένο αντικείμενο και η οποία αποδεδειγμένα προήλθε από υπερφόρτωση, υπέρταση, βραχυκύκλωμα, σχηματισμό τόξου, διαφυγή ηλεκτρικού ρεύματος, υπερθέρμανση……)

Αν σας συνέβαινε να δώσετε συμβουλή επί αμοιβής για τη παραπάνω περίπτωση, ποια συμβουλή θα δίνατε;

Δείτε την απάντηση στη σημερινή εκπομπή, στο insuranceforum web tv!

Μη διστάσετε να μας στείλετε και τα δικά σας θέματα στο info@insuranceinnovation.gr, προκειμένου αυτά να συζητηθούν και να αναλυθούν κατά τη διάρκεια της εκπομπής μας.

Η εκπομπή «Aνάλυσέ το» μεταδίδεται από το insuranceforum web tv, από τη σελίδα μας στο Facebook καθώς και από το κανάλι της Insurance Innovation στο Youtube κάθε δεύτερη Δευτέρα στις 18:00!

Ανάλυσέ το! Δευτέρα 22 Μαΐου στις 18:00 στο insuranceforum web tv

 

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

OXI του προέδρου του ΕΕΘ Μιχάλη Ζορπίδη σε πρόσκληση του ΕΒΕΘ για υποδοχή επιχειρηματικής αποστολής απο την Β. Μακεδονία!

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο ενημερώνει πως ο πρόεδρος του κ. Μιχάλης Ζορπίδης απάντησε αρνητικά σε πρόσκληση του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»