Κυριακή, 21 Ιουλίου 2024

Μη χάσετε την εκπομπή “Ανάλυσέ το”, αυτή τη Δευτέρα στις 18:00! | Μελέτη Ασφάλισης Δυνητικών Κινδύνων

Δημοσίευση: 20/04/2023
Ανάλυσέ το, Χρύσανθος Νικολάκος

Η αγαπημένη συνήθεια των επαγγελματιών τις Δευτέρες, η εκπομπή Ανάλυσέ το, με παρουσιαστή τον κ. Χρύσανθο Νικολάκο, Μεσίτη Ασφαλίσεων-Πραγματογνώμονα Μηχανικό της Prooptiki Insurance Brokers, επιστρέφει δυναμικά στους δέκτες σας τη Δευτέρα στις 18:00 στο insuranceforum web tv, με πολλά χρήσιμα tips και συμβουλές για τους επαγγελματίες της διαμεσολάβησης.

Το «Aνάλυσέ το» είναι μια εκπομπή κατά τη διάρκεια της οποίας αναλύουμε και διερευνούμε περιπτώσεις ασφαλιστικών ζημιών, προ-ασφαλιστικών ελέγχων κλπ. Σε κάθε εκπομπή ο Χρύσανθος Νικολάκος μας παρουσιάζει πραγματικές περιπτώσεις ζημιών και προ-ασφαλιστικών ελέγχων, καθώς και το πώς αντιμετωπίστηκαν από όλη την αλυσίδα των εμπλεκομένων μερών (πελάτης, ασφαλιστικός διαμεσολαβητής, πραγματογνώμονας, ασφαλιστική εταιρεία).

Παράλληλα με τη παρουσίαση των θεμάτων, ο κ. Νικολάκος απαντά σε ερωτήματα τηλεθεατών και θα δίνει λύσεις σε θέματα που προκύπτουν στην καθημερινότητα των επαγγελματιών.

Αν σας συνέβαινε να δώσετε συμβουλή επί αμοιβής για τη κάτωθι περίπτωση, ποια συμβουλή θα δίνατε;

Υποψήφιος ασφαλισμένος ετών 67 συνταξιούχος, επιθυμεί να εκμισθώσει ιδιόκτητο διαμέρισμα με τυπική οικοσκευή στο ποσό των 400€ μηνιαίως για τη συμπλήρωση του εισοδήματός του. Νωρίτερα της εκμίσθωσης ζήτησε συμβουλή επι αμοιβής για τη μελέτη των κυριότερων δυνητικών πιθανών κινδύνων του εκμισθούμενου κτηρίου και των βελτιώσεων του καθώς και της εκμισθούμενης οικοσκευής του, σε βάση PML, καθότι έχει σχηματίσει τη γνώμη κατόπιν εύλογης πεποίθησης πως η παραπάνω εκμίσθωση, εν μέσω ενεργειακής κρίσης και αυξημένου κόστους διαβίωσης, παραγάγει ειδικούς κίνδυνους ζημιών από τους μισθωτές καθότι παρατηρείται από αυτούς, αυξημένη ταυτόχρονη χρήση ηλεκτρικής κουζίνας και οικιακής φιάλης βουτανίου (γκαζάκι) για τη παρασκευή φαγητών, όπου η οικιακή φιάλη βουτανίου και ο μηχανισμός της, εδράζεται πάνω στις εστίες της ηλεκτρικής κουζίνας με σκοπό τη χρήση του ηλεκτρικού απορροφητήρα. Ωστόσο κατά την ενέργεια αυτή ελλοχεύει κίνδυνος έκρηξης της οικιακής φιάλης βουτανίου λόγω ακούσιας και μη αντιληπτής ενεργοποίησης των εστιών της ηλεκτρικής κουζίνας ή/και επαφής με αυτές όταν είναι απενεργοποιημένες αλλά παραμένουν θερμές λόγω νωρίτερης χρήσης τους.

Ο υποψήφιος ασφαλισμένος επιθυμεί να διερευνήσει και να προσδιορίσει τη σχέση απόδοσης ROI του κόστους δυνητικών πιθανών ζημιών που θα προκληθούν από τη ταυτόχρονη χρήση ηλεκτρικής κουζίνας και οικιακής φιάλης βουτανίου (γκαζάκι) και των ασφαλίστρων και αποζημιώσεων ή/και του ύψους χρηματικής εγγύησης 3-6 μηναίων ενοικίων εν είδει αποζημίωσης.

Η ανάλυση της παραπάνω περίπτωσης, θα γίνει την Δευτέρα 24 Απριλίου, στο insuranceforum web tv!

Μη διστάσετε να μας στείλετε και τα δικά σας θέματα στο info@insuranceinnovation.gr, προκειμένου αυτά να συζητηθούν και να αναλυθούν κατά τη διάρκεια της εκπομπής μας.

Η εκπομπή «Aνάλυσέ το» μεταδίδεται από το insuranceforum web tv, από τη σελίδα μας στο Facebook καθώς και από το κανάλι της Insurance Innovation στο Youtube κάθε δεύτερη Δευτέρα στις 18:00!

Ανάλυσέ το! Δευτέρα 24 Απριλίου στις 18:00 στο insuranceforum web tv

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

Η Carglass ανανεώνει για 4η συνεχόμενη χρονιά τη δέσμευσή της για την προώθηση της διαφορετικότητας και την ένταξη στον Εργασιακό Χώρο

Η Carglass®, ηγέτιδα στην επισκευή και αντικατάσταση κρυστάλλων οχημάτων, ανακοινώνει με υπερηφάνεια την τέταρτη συνεχόμενη ανανέωση της δέσμευσής της για

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»