Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024

Δείτε ξανά την εκπομπή Ανάλυσέ το! | Σύγκρουση Ε.Ι.Χ. με Ε.Ι.Χ. εντός διασταύρωσης με περιορισμένη ορατότητα χωρίς σήμανση

Δημοσίευση: 13/06/2023
Ανάλυσέ το, σύγκρουση Ε.Ι.Χ

Ανάλυσέ το! Δείτε ξανά την νέα εκπομπή του insuranceforum web tv «Aνάλυσέ το», με παρουσιαστή τον κ. Χρύσανθο Νικολάκο, Μεσίτη Ασφαλίσεων-Πραγματογνώμονα Μηχανικό της Prooptiki Insurance Brokers!

Στην εκπομπή της Δευτέρας 12 Ιουνίου αναλύουμε την περίπτωση όπου Ε.Ι.Χ. όχημα συγκρούστηκε με άλλο Ε.Ι.Χ. εντός διασταύρωσης με περιορισμένη ορατότητα και χωρίς σήμανση.

Η σύγκρουση συνέβη σε διασταύρωση όπου ισχύει η εκ δεξιών προτεραιότητα ως παραπάνω φωτοσήμανση. Ωστόσο το εξ αριστερών όχημα εισήλθε στην διασταύρωση κανονικά και σε πρότερο χρόνο, αφού έλεγξε πρωτίστως όταν το εκ δεξιών όχημα -που έχει προτεραιότητα- εισήλθε στην διασταύρωση με υπερβολική ταχύτητα.

Αν σας συνέβαινε να δώσετε συμβουλή επί αμοιβής για τη παραπάνω περίπτωση, ποια συμβουλή θα δίνατε;

Παρακολουθήστε την εκπομπή της Δευτέρας 12 Ιουνίου, από εδώ:

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

Η Tack TMI Greece δημιουργεί την πρώτη ολοκληρωμένη εκπαιδευτική ακαδημία ανάπτυξης δεξιοτήτων για τους επαγγελματίες του ασφαλιστικού κλάδου!

Τα τελευταία χρόνια, η πραγματικότητα στον ασφαλιστικό κλάδο αλλάζει καθημερινά. Οι οικονομικές εξελίξεις, η κλιματική κρίση, οι διαφορετικές ανάγκες και

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»