Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024

Ανάλυσέ το με τον Χρύσανθο Νικολάκο: Σήμερα, Δευτέρα 12 Ιουνίου στις 18.00!

Δημοσίευση: 12/06/2023
Ανάλυσέ το, Νικολάκος, 12/06

Μη χάσετε την εκπομπή Ανάλυσέ το, με παρουσιαστή τον κ. Χρύσανθο Νικολάκο, Μεσίτη Ασφαλίσεων-Πραγματογνώμονα Μηχανικό της Prooptiki Insurance Brokers, ζωντανά τη σήμερα στις 18:00 στο insuranceforum web tv.

Το «Aνάλυσέ το» είναι μια εκπομπή κατά τη διάρκεια της οποίας αναλύουμε και διερευνούμε περιπτώσεις ασφαλιστικών ζημιών, προ-ασφαλιστικών ελέγχων κλπ. Σε κάθε εκπομπή ο Χρύσανθος Νικολάκος μας παρουσιάζει πραγματικές περιπτώσεις ζημιών και προ-ασφαλιστικών ελέγχων, καθώς και το πώς αντιμετωπίστηκαν από όλη την αλυσίδα των εμπλεκομένων μερών (πελάτης, ασφαλιστικός διαμεσολαβητής, πραγματογνώμονας, ασφαλιστική εταιρεία).

Παράλληλα με τη παρουσίαση των θεμάτων, ο κ. Νικολάκος απαντά σε ερωτήματα τηλεθεατών και θα δίνει λύσεις σε θέματα που προκύπτουν στην καθημερινότητα των επαγγελματιών.

Δείτε στο σημερινό επεισόδιο: Σύγκρουση Ε.Ι.Χ. με Ε.Ι.Χ. εντός διασταύρωσης με περιορισμένη ορατότητα χωρίς σήμανση.

Η σύγκρουση συνέβη σε διασταύρωση όπου ισχύει η εκ δεξιών προτεραιότητα ως παραπάνω φωτοσήμανση. Ωστόσο το εξ αριστερών όχημα (μαύρο) εισήλθε στην διασταύρωση κανονικά και σε πρότερο χρόνο, αφού έλεγξε πρωτίστως όταν το εκ δεξιών όχημα (κόκκινο) -που έχει προτεραιότητα- εισήλθε στην διασταύρωση με υπερβολική ταχύτητα.

Τι προβλέπει ο Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας για την ανωτέρω περίπτωση;

Αν σας συνέβαινε να δώσετε συμβουλή επί αμοιβής, ποια συμβουλή θα δίνατε?

Η εξέταση της συγκεκριμένης περίπτωσης θα γίνει σήμερα ζωντανά στο insuranceforum web tv

Μη διστάσετε να μας στείλετε και τα δικά σας θέματα στο info@insuranceinnovation.gr, προκειμένου αυτά να συζητηθούν και να αναλυθούν κατά τη διάρκεια της εκπομπής μας.

Η εκπομπή «Aνάλυσέ το» μεταδίδεται από το insuranceforum web tv, από τη σελίδα μας στο Facebook καθώς και από το κανάλι της Insurance Innovation στο Youtube κάθε δεύτερη Δευτέρα στις 18:00!

Ανάλυσέ το! Δευτέρα 12 Ιουνίου στις 18:00 στο insuranceforum web tv

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»