Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024

Ανάλυσέ το! Μοτοσικλέτα επιχειρεί προσπέραση Ε.Ι.Χ από Τα δεξιά. Αν σας συνέβαινε να δώσετε συμβουλή επί αμοιβής για την παραπάνω περίπτωση, ποια συμβουλή θα δίνατε;

Δημοσίευση: 21/03/2023
Ανάλυσέ το

Ανάλυσέ το! Δείτε ξανά την νέα εκπομπή του insuranceforum web tv «Aνάλυσέ το», με παρουσιαστή τον κ. Χρύσανθο Νικολάκο, Μεσίτη Ασφαλίσεων-Πραγματογνώμονα Μηχανικό της Prooptiki Insurance Brokers!

Στην εκπομπή της Δευτέρας αναλύσαμε την περίπτωση όπου μοτοσικλέτα επιχειρεί προσπέραση Ε.Ι.Χ από τα δεξιά. Η μοτοσικλέτα κινούταν στην αριστερή πλευρά οδού διπλής κατευθύνσεως. Το προπορευόμενο αυτής Ε.Ι.Χ. είχε ενεργοποιήσει αριστερό φλας και είχε προσεγγίσει σταδιακά το αριστερό όριο της οδού με μειωμένη ταχύτητα προκειμένου να στρίψει νομίμως αριστερά. Ωστόσο δεν έστριψε αριστερά αλλά ξαφνικά συνέχισε ευθεία με επιτάχυνση. Ταυτόχρονα ο οδηγός της μοτοσικλέτας αντιλήφθηκε ότι το Ε.Ι.Χ θα στρίψει αριστερά και ενέργησε προσπέρασμα από τα δεξιά, προσπαθώντας ωστόσο να επανέλθει στον αριστερό στοίχο προκειμένου να προσπεράσει προπορευόμενο φορτηγό. Το Ε.Ι.Χ. επέπεσε πάνω στην μοτοσικλέτα κατά την χρονική στιγμή της επαναφοράς της μοτοσικλέτας στον αριστερό στοίχο.

Αν σας συνέβαινε να δώσετε συμβουλή επί αμοιβής για τη παραπάνω περίπτωση, ποια συμβουλή θα δίνατε;

Η απάντηση στο βίντεο που ακολουθεί!

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»