Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024

Μη χάσετε το “Ανάλυσέ το” σήμερα στις 18:00 στο insuranceforum web tv! Μοτοσικλέτα επιχειρεί προσπέραση Ε.Ι.Χ από Τα δεξιά. Αν σας συνέβαινε να δώσετε συμβουλή επί αμοιβής για την παραπάνω περίπτωση, ποια συμβουλή θα δίνατε;

Δημοσίευση: 20/03/2023
Ανάλυσέ το

Η αγαπημένη συνήθεια των επαγγελματιών τις Δευτέρες, η εκπομπή Ανάλυσέ το, με παρουσιαστή τον κ. Χρύσανθο Νικολάκο, Μεσίτη Ασφαλίσεων-Πραγματογνώμονα Μηχανικό της Prooptiki Insurance Brokers, επιστρέφει δυναμικά στους δέκτες σας σήμερα στις 18:00 στο insuranceforum web tv, με πολλά χρήσιμα tips και συμβουλές για τους επαγγελματίες της διαμεσολάβησης.

Το «Aνάλυσέ το» είναι μια εκπομπή κατά τη διάρκεια της οποίας αναλύουμε και διερευνούμε περιπτώσεις ασφαλιστικών ζημιών, προ-ασφαλιστικών ελέγχων κλπ. Σε κάθε εκπομπή ο Χρύσανθος Νικολάκος μας παρουσιάζει πραγματικές περιπτώσεις ζημιών και προ-ασφαλιστικών ελέγχων, καθώς και το πώς αντιμετωπίστηκαν από όλη την αλυσίδα των εμπλεκομένων μερών (πελάτης, ασφαλιστικός διαμεσολαβητής, πραγματογνώμονας, ασφαλιστική εταιρεία).

Στην εκπομπή της Δευτέρας θα αναλύσουμε την περίπτωση όπου μοτοσικλέτα επιχειρεί προσπέραση Ε.Ι.Χ από Τα δεξιά. Αν σας έπρεπε να δώσετε συμβουλή επί αμοιβής για την παραπάνω περίπτωση, ποια συμβουλή θα δίνατε;

Η μοτοσικλέτα κινείται στην αριστερή πλευρά οδού διπλής κατευθύνσεως. Το προπορευόμενο αυτής Ε.Ι.Χ. έχει ενεργοποιήσει αριστερό φλας και έχει προσεγγίσει σταδιακά το αριστερό όριο της οδού με μειωμένη ταχύτητα προκειμένου να στρίψει νομίμως αριστερά ωστόσο δεν στρίβει αριστερά αλλά ξαφνικά συνεχίζει ευθεία με επιτάχυνση. Ταυτόχρονα ο οδηγός της μοτοσικλέτας αντιλαμβάνεται ότι το Ε.Ι.Χ θα στρίψει αριστερά και ενεργεί προσπέρασμα από τα δεξιά, προσπαθώντας ωστόσο να επανέλθει στον αριστερό στοίχο προκειμένου να προσπεράσει προπορευόμενο φορτηγό. Το Ε.Ι.Χ. επέπεσε πάνω στην μοτοσικλέτα κατά την χρονική στιγμή της επαναφοράς της μοτοσικλέτας στον αριστερό στοίχο.

Αν σας συνέβαινε να δώσετε συμβουλή επί αμοιβής για τη παραπάνω περίπτωση, ποια συμβουλή θα δίνατε;

Δείτε την ανάλυση καθώς και την λύση της ανωτέρω περίπτωσης στην σημερινή εκπομπή!

Παράλληλα με τη παρουσίαση των θεμάτων, ο κ. Νικολάκος απαντά σε ερωτήματα τηλεθεατών και θα δίνει λύσεις σε θέματα που προκύπτουν στην καθημερινότητα των επαγγελματιών.

Μη διστάσετε να μας στείλετε και τα δικά σας θέματα στο info@insuranceinnovation.gr, προκειμένου αυτά να συζητηθούν και να αναλυθούν κατά τη διάρκεια της εκπομπής μας.

Η εκπομπή «Aνάλυσέ το» μεταδίδεται από το insuranceforum web tv, από τη σελίδα μας στο Facebook καθώς και από το κανάλι της Insurance Innovation στο Youtube κάθε δεύτερη Δευτέρα στις 18:00!

Ανάλυσέ το! Δευτέρα 20 Μαρτίου στις 18:00 στο insuranceforum web tv.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»