Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου 2023

Μη χάσετε την εκπομπή “Ανάλυσέ το” τη Δευτέρα 12 Ιουνίου στις 18:00! | Σύγκρουση Ε.Ι.Χ. με Ε.Ι.Χ. εντός διασταύρωσης με περιορισμένη ορατότητα χωρίς σήμανση

Ανάλυσέ το, Νικολάκος, 12/06

Μη χάσετε την εκπομπή Ανάλυσέ το, με παρουσιαστή τον κ. Χρύσανθο Νικολάκο, Μεσίτη Ασφαλίσεων-Πραγματογνώμονα Μηχανικό της Prooptiki Insurance Brokers, ζωντανά τη Δευτέρα 12 Ιουνίου στις 18:00 στο insuranceforum web tv.

Το «Aνάλυσέ το» είναι μια εκπομπή κατά τη διάρκεια της οποίας αναλύουμε και διερευνούμε περιπτώσεις ασφαλιστικών ζημιών, προ-ασφαλιστικών ελέγχων κλπ. Σε κάθε εκπομπή ο Χρύσανθος Νικολάκος μας παρουσιάζει πραγματικές περιπτώσεις ζημιών και προ-ασφαλιστικών ελέγχων, καθώς και το πώς αντιμετωπίστηκαν από όλη την αλυσίδα των εμπλεκομένων μερών (πελάτης, ασφαλιστικός διαμεσολαβητής, πραγματογνώμονας, ασφαλιστική εταιρεία).

Παράλληλα με τη παρουσίαση των θεμάτων, ο κ. Νικολάκος απαντά σε ερωτήματα τηλεθεατών και θα δίνει λύσεις σε θέματα που προκύπτουν στην καθημερινότητα των επαγγελματιών.

Δείτε στο επεισόδιο της Δευτέρας: Σύγκρουση Ε.Ι.Χ. με Ε.Ι.Χ. εντός διασταύρωσης με περιορισμένη ορατότητα χωρίς σήμανση.

Η σύγκρουση συνέβη σε διασταύρωση όπου ισχύει η εκ δεξιών προτεραιότητα ως παραπάνω φωτοσήμανση. Ωστόσο το εξ αριστερών όχημα (μαύρο) εισήλθε στην διασταύρωση κανονικά και σε πρότερο χρόνο, αφού έλεγξε πρωτίστως όταν το εκ δεξιών όχημα (κόκκινο) -που έχει προτεραιότητα- εισήλθε στην διασταύρωση με υπερβολική ταχύτητα.

Μη χάσετε την εκπομπή “Ανάλυσέ το” τη Δευτέρα 12 Ιουνίου στις 18:00! | Σύγκρουση Ε.Ι.Χ. με Ε.Ι.Χ. εντός διασταύρωσης με περιορισμένη ορατότητα χωρίς σήμανση

Τι προβλέπει ο Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας για την ανωτέρω περίπτωση;

Αν σας συνέβαινε να δώσετε συμβουλή επί αμοιβής, ποια συμβουλή θα δίνατε?

Η εξέταση της συγκεκριμένης περίπτωσης θα γίνει την Δευτέρα 12 Ιουνίου ζωντανά στο insuranceforum web tv

Μη διστάσετε να μας στείλετε και τα δικά σας θέματα στο info@insuranceinnovation.gr, προκειμένου αυτά να συζητηθούν και να αναλυθούν κατά τη διάρκεια της εκπομπής μας.

Η εκπομπή «Aνάλυσέ το» μεταδίδεται από το insuranceforum web tv, από τη σελίδα μας στο Facebook καθώς και από το κανάλι της Insurance Innovation στο Youtube κάθε δεύτερη Δευτέρα στις 18:00!

Ανάλυσέ το! Δευτέρα 12 Ιουνίου στις 18:00 στο insuranceforum web tv

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

Υπουργείο Εργασίας ΕΦΚΑ, ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές, χατζηδάκης

Εξαιρούνται οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές που συνεργάζονται με δύο εταιρείες από την τεκμαρτή φορολόγηση – Οι 4 κατηγορίες επαγγελματιών που επηρεάζονται από τις αλλαγές

Αλλαγές και βελτιώσεις στο “τσακ” ανακοίνωσε ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Κωστής Χατζηδάκης όσον αφορά τα ρυθμιστικά πλαίσια του