Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024

Alter Ego Facilities Management – Πρωτοπορεί στην αγορά με την πιστοποίηση του διεθνούς προτύπου ISO/IEC 27701:2019

Δημοσίευση: 15/03/2022

H Alter Ego Facilities Management, μέλος του ομίλου εταιριών Ευρωπαϊκή Πίστη, ανακοινώνει την πιστοποίησή της κατά το διεθνές πρότυπο ISO/IEC 27701:2019 “Privacy Information Management Systems”. Η διαδικασία πιστοποίησης πραγματοποιήθηκε από την SWISS APPROVAL TECHNISCHE BEWERTUNG και η Alter Ego αποτελεί έναν από τους πρωτοπόρους επιχειρηματικούς οργανισμούς που αποκτούν το διαπιστευμένο, μέσω IAS, πρότυπο.

Το συγκεκριμένο πρότυπο θέτει τις απαιτήσεις και τις προδιαγραφές σε σχέση με ένα ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφοριών και Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων που κατέχει η Εταιρία, με απώτερο σκοπό την διασφάλιση, παράλληλα με την ασφάλεια των πληροφοριών, της προστασίας των προσωπικών δεδομένων των εργαζομένων, των πελατών και των συνεργατών της.

Η κα. Σταυρούλα Γαρδίκη Data Protection Officer & Επικεφαλής Διοικητικών Υπηρεσιών και Συστημάτων ISO της Alter Ego S.A. δήλωσε σχετικά: «Το ISO/IEC 27701 αποτέλεσε τη φυσική συνέχεια, έπειτα και από την απόκτηση του ISO/IEC 27001, αναφορικά με την προστασία των δεδομένων και των ατομικών δικαιωμάτων απορρήτου. Το υψηλό αίσθημα ευθύνης που μας διακρίνει, μας ωθεί να ανταποκρινόμαστε στις προσδοκίες των πελατών, συνεργατών και εργαζομένων μας, να συμμορφωνόμαστε με διαφάνεια στις εκάστοτε κανονιστικές απαιτήσεις, προλαμβάνοντας τους επικείμενους κινδύνους».

Η Alter Ego είναι πρωτοπόρος Εταιρία στην παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών Facility Management, με δυναμική παρουσία στην Ελλάδα, αποτελώντας τον πλέον αξιόπιστο συνεργάτη των μεγαλύτερων εταιριών και οργανισμών.

Στόχος της Εταιρίας, από την ίδρυση της μέχρι και σήμερα, είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου τηρώντας τα αυστηρότερα πρωτόκολλα, με σεβασμό στην κοινωνία και το περιβάλλον.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

“Ταχύτατη η αποζημίωσή μας από την ΝP Aσφαλιστική” δηλώνει η ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΤΡΑΞ ΣΥΝ.ΠΕ

Η εταιρεία ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΤΡΑΞ ΣΥΝ ΠΕ. θέλει να ευχαριστήσει την ασφαλιστική εταιρεία ΝΡ-ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ-ΝΕΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΑΕ.Α.Ε. για την ταχύτατη αποζημίωση ύψους 1.550.000 ευρώ που

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»