Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Η Allianz Partners προσφέρει ασφάλιση ακύρωσης εισιτηρίων για τους παραολυμπιακούς του 2024 σε 28 αγορές

Δημοσίευση: 27/10/2023
Allianz Partners, ασφάλιση ακύρωσης εισιτηρίων

Η Allianz Partners ενώνει δυνάμεις με το Paris 2024 και προσφέρει ασφάλιση ακύρωσης εισιτηρίων κατά τη διάρκεια των επίσημων πωλήσεων για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού του 2024, έχοντας ξεκινήσει από τις 9 Οκτωβρίου 2023. Η ασφάλιση ακύρωσης εισιτηρίων εκδηλώσεων μπορεί να προστεθεί στο καλάθι αγορών μαζί με τα εισιτήρια των αγώνων από τους φιλάθλους.

Η προσφορά είναι διαθέσιμη σε 27 χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Κροατία, Κύπρος, Τσεχική Δημοκρατία, Δανία, Εσθονία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ιρλανδία, Ιταλία, Λεττονία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Ολλανδία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία, Ισπανία, Σουηδία) και στην Ελβετία.

Αυτή η ασφάλιση ακύρωσης εισιτηρίων επιτρέπει στους φιλάθλους να προστατεύουν την αγορά των εισιτηρίων τους και να αποζημιώνονται σε περίπτωση οποιουδήποτε απρόοπτου και απροσδόκητου γεγονότος που θα μπορούσε να τους εμποδίσει να παρακολουθήσουν τους Αγώνες.

Μεταξύ των λόγων που καλύπτονται, είναι και οι εξής: ασθένεια ή τραυματισμός, θάνατος, απαγόρευση εισόδου στην εκδήλωση ή απαγόρευση επιβίβασης σε μέσο μεταφοράς λόγω μεταδοτικής ασθένειας (συμπεριλαμβανομένης επιδημικής ή πανδημικής ασθένειας όπως το COVID 19), επείγουσες εργασίες επισκευών στο σπίτι, ακυρώσεις από μέσα μεταφοράς, καταστάσεις έκτακτης ανάγκης λόγω καιρικών φαινομένων και άλλοι λόγοι.

Η Allianz Partners ξεκίνησε για πρώτη φορά να προσφέρει ασφάλιση ακύρωσης εισιτηρίων εκδηλώσεων για τα εισιτήρια των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού 2024 και η προσφορά θα συνεχίσει να είναι διαθέσιμη μέχρι το τέλος των πωλήσεων εισιτηρίων.

Με την Allianz να είναι Επίσημος Παγκόσμιος Συνεργάτης των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων, είμαστε πολύ περήφανοι για τη συνεργασία μας με το Paris 2024 σχετικά με την προώθηση και τις πωλήσεις των εισιτηρίων. Χάρη σε αυτή την καινοτόμο ασφάλιση ακύρωσης εισιτηρίων, οι φίλαθλοι μπορούν να ξεκινήσουν τον προγραμματισμό τους για τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού 2024 με ασφάλεια“, σημειώνει ο Jean-Marc Pailhol, Chief Officer Global Strategic Partnerships και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου στην Αllianz Partners.

Επίσημος ιστότοπος πώλησης εισιτηρίων του Παρισιού 2024: https://tickets.paris2024.org/

Πηγή: Allianz.com

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

Παρουσίαση του Κώδικα Δεοντολογίας ‘RTBF’ της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς για τους επιζώντες από καρκίνο στις ασφαλίσεις ζωής που συνδέονται με δάνεια

Στις 15 Απριλίου 2024  το Υπουργείο Οικονομικών, η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ) και η Ελληνική Ομοσπονδία Καρκίνου (ΕΛΛΟΚ) παρουσίασαν

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»