Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Με σύνθημα «Πάμε για το Χρυσό», η Allianz Ευρωπαϊκή Πίστη γιόρτασε την Παγκόσμια Ολυμπιακή Ημέρα

Δημοσίευση: 30/06/2023
Allianz Ευρωπαϊκή Πίστη, Πάμε για το Χρυσό

Η Allianz Ευρωπαϊκή Πίστη, με αφορμή την Παγκόσμια Ολυμπιακή Ημέρα στις 23 Ιουνίου, διοργάνωσε την πρώτη εκδήλωση της ενοποιημένης εταιρίας με σύνθημα «Πάμε για το Χρυσό», ενισχύοντας περαιτέρω τους δεσμούς των εργαζομένων της και δίνοντας το έναυσμα για τα επόμενα βήματά της.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο κ. Χρήστος Γεωργακόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Allianz Ευρωπαϊκή Πίστη, μίλησε με αισιοδοξία για το όραμα και τους στόχους της κοινής εταιρίας, αλλά και για την αξία που αυτή θα συνεχίσει να δημιουργεί για τους εργαζόμενους, το Δίκτυο Πωλήσεων και την κοινότητα των ασφαλισμένων.

Με σύνθημα «Πάμε για το Χρυσό», η Allianz Ευρωπαϊκή Πίστη γιόρτασε την Παγκόσμια Ολυμπιακή Ημέρα

Οι εργαζόμενοι της κοινής εταιρίας είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για την πρωτοβουλία “Work Well” του Ομίλου Allianz,  που ως στόχο έχει την υγιή ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής για τους ανθρώπους που εργάζονται στον οργανισμό.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης παρουσιάστηκε η συνεργασία της εταιρίας με το Ολυμπιακό και Παραολυμπιακό Κίνημα σε διεθνές και τοπικό επίπεδο, ενώ ανακοινώθηκε και η έναρξη της διεθνούς πρωτοβουλίας “Allianz World Run”, η οποία παρακινεί τους εργαζόμενους του Ομίλου ανά τον κόσμο να «συλλέξουν» χιλιόμετρα και λεπτά άθλησης για την υποστήριξη φιλανθρωπικών ενεργειών.

Αναδεικνύοντας το ρόλο της Allianz ως Παγκόσμιου Ασφαλιστικού Συνεργάτη του Ολυμπιακού και Παραολυμπιακού Κινήματος, στην εκδήλωση μίλησε και ο διεθνώς καταξιωμένος, πρώην καλαθοσφαιριστής και νυν προπονητής, Παναγιώτης Γιαννάκης, ο οποίος απέδειξε ότι ακόμη και σήμερα αποτελεί έμπνευση για όλους – και ειδικότερα για τα παιδιά – μέσω της θερινής ακαδημίας καλαθοσφαίρισης Giannakis Academy. Ο κ. Γιαννάκης, μέσα από μια εμπνευσμένη ομιλία βασισμένη στα βιώματά του, έδωσε χρήσιμες πληροφορίες στο προσωπικό της ενιαίας εταιρίας για το πως χτίζεται μια νέα ισχυρή και με συνοχή ομάδα. Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε και ο Σωτήρης Γκαραγκάνης, πρωταθλητής στίβου και χρυσός Παραολυμπιονίκης στα 100 μ. της κατηγορίας Τ11 ως οδηγός – αθλητής του Νάσου Γκαβέλα, ο οποίος μας ενέπνευσε να στεκόμαστε με αισιοδοξία απέναντι στο αύριο.

Με σύνθημα «Πάμε για το Χρυσό», η Allianz Ευρωπαϊκή Πίστη γιόρτασε την Παγκόσμια Ολυμπιακή Ημέρα

Τέλος, η εκδήλωση αποτέλεσε την κατάλληλη αφορμή ώστε οι εργαζόμενοι να ενδυναμώσουν τις μεταξύ τους σχέσεις έξω από τον εργασιακό τους χώρο. Με μια σειρά από ευχάριστες αθλητικές δραστηριότητες και quiz αθλητικών γνώσεων είχαν την ευκαιρία να συναγωνιστούν, να παίξουν, να γελάσουν, να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για την επίτευξη κοινών στόχων και – το πιο σημαντικό – να συγκεντρώσουν ένα σημαντικό ποσό για φιλανθρωπικό σκοπό.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

Παρουσίαση του Κώδικα Δεοντολογίας ‘RTBF’ της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς για τους επιζώντες από καρκίνο στις ασφαλίσεις ζωής που συνδέονται με δάνεια

Στις 15 Απριλίου 2024  το Υπουργείο Οικονομικών, η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ) και η Ελληνική Ομοσπονδία Καρκίνου (ΕΛΛΟΚ) παρουσίασαν

Σήμερα ακριβώς στις 18.00 στην εκπομπή ΑΝΑΛΥΣΕ ΤΟ: Πώς θα κριθεί και θα αποζημιωθεί η περίπτωση ζημίας ηλεκτρονικού μηχανήματος

Μη χάσετε σήμερα στην εκπομπή “Ανάλυσέ το”, τη μοναδική διαδικτυακή εκπομπή με ανάλυση πραγματικών περιπτώσεων (προ) ασφαλιστικών ελέγχων. Για ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»