Τετάρτη, 3 Ιουνίου 2026

Allianz ΑΕΔΑΚ & Ευρωπαϊκή Πίστη Asset Management ενοποιήθηκαν και χτίζουν το αύριο των επενδυτικών λύσεων

Δημοσίευση: 08/11/2023
Allianz ΑΕΔΑΚ & Ευρωπαϊκή Πίστη Asset Management, allianz trade, Allianz Ευρωπαϊκή Πίστη

Η ενοποιημένη οντότητα, «Allianz Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εταιρία Διαχείρισης Αμοιβαίων Κεφαλαίων» που προέκυψε από τη νομική συνένωση της Allianz ΑΕΔΑΚ και της Ευρωπαϊκή Πίστη Asset Management, διαθέτει πλέον ενιαίο υπό διαχείριση χαρτοφυλάκιο αξίας περίπου 1 δισ. Ευρώ, καθιστώντας την ισχυρό παίκτη με πρωταγωνιστική θέση στην αγορά. Από την 1η Νοεμβρίου 2023, εφαρμόζει τον στρατηγικό της σχεδιασμό που εστιάζει στη διατήρηση της φιλοσοφίας του μακροπρόθεσμου επενδυτή και στην διεύρυνση των παρεχόμενων επενδυτικών λύσεων.

Συνδυάζοντας αρμονικά τα καλύτερα στοιχεία των δύο εταιριών, το νέο σχήμα επιδιώκει να γίνει η πρώτη επιλογή των πελατών, προσφέροντας πάντοτε ολοκληρωμένες υπηρεσίες και προϊόντα υψηλού επιπέδου.

Η Allianz Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εταιρία Διαχείρισης Αμοιβαίων Κεφαλαίων (ΑΕΔΑΚ) διαθέτει συνεργάτες και καταξιωμένα στελέχη με άρτια εκπαίδευση, πολυετή εμπειρία και γνώση τόσο της εγχώριας όσο και των ξένων κεφαλαιαγορών και χρηματαγορών. Αξιοποιώντας σύγχρονες  τεχνικές, οι διαχειριστές και τα στελέχη της Εταιρίας, μπορούν να ικανοποιήσουν τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε επενδυτή.

Ο κ. Θωμάς Κωνσταντινίδης, Πρόεδρος της Allianz Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εταιρία Διαχείρισης Αμοιβαίων Κεφαλαίων, δήλωσε σχετικά: «Μέσα από την Allianz Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εταιρία Διαχείρισης Αμοιβαίων Κεφαλαίων θα συνεχίσουμε να παρέχουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και να εδραιώνουμε σταθερές σχέσεις μαζί τους, με βάση τον αμοιβαίο σεβασμό και τον ουσιώδη διάλογο. Παράλληλα, εξακολουθούμε να εργαζόμαστε με απρόσκοπτή αφοσίωση για να προσφέρουμε συνεχή κατάρτιση στους ανθρώπους μας, για να μπορούμε από κοινού να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες των πελατών μας, αφουγκραζόμενοι τα συνεχώς μεταβαλλόμενα δεδομένα της αγοράς».

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

ΣΔΑΕ: Δικαίωση για τον ασφαλιστικό κλάδο – Εντάσσονται οι ΚΑΔ ασφαλιστικής διαμεσολάβησης στο πρόγραμμα «Ξεκινώ Επιχειρηματικά»

Μία ιδιαίτερα σημαντική και θετική εξέλιξη για τον κλάδο της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης αποτελεί η τροποποίηση της Πρόσκλησης υποβολής αιτήσεων χρηματοδότησης

Η Generali επιβράβευσε τους Συνεργάτες του Υβριδικού Δικτύου με ένα πολυδιάστατο ταξίδι εμπειρίας στη Βαρκελώνη

Ένα ξεχωριστό τετραήμερο ταξίδι στη Βαρκελώνη, σχεδιασμένο ως εμπειρία γνώσης, πολιτισμού και ουσιαστικής σύνδεσης με διαφορετικές εκφάνσεις της ευρωπαϊκής κουλτούρας,

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»