Κυριακή, 23 Ιουνίου 2024

Allianz Active4Life: Η νέα επενδυτική λύση της Allianz που συνδυάζει Απόδοση και Εγγύηση

Δημοσίευση: 24/04/2023
Allianz Active4Life

Η Allianz Ελλάδος παρουσιάζει το Allianz Active4Life, ένα πρωτοποριακό χρηματοοικονομικό – ασφαλιστικό προϊόν τύπου Unit Linked, που δημιούργησε η Allianz Global Life, εταιρεία του Ομίλου Allianz. Το νέο πρόγραμμα προσφέρει τη δυνατότητα υψηλών αποδόσεων, αλλά και προστασία της επένδυσης ακόμη και στην περίπτωση διακυμάνσεων των αγορών, προσφέροντας απόδοση και εγγύηση σε μία μόνο λύση.

To Allianz Active4Life δίνει στους ασφαλισμένους όλα τα απαραίτητα εργαλεία για την επίτευξη των στόχων που οι ίδιοι θέτουν και επιτρέπει την ενεργητική διαχείριση των επενδύσεων, με την τεχνογνωσία του Ομίλου Allianz και των θυγατρικών του: Allianz Global Life, Allianz Global Investors και Allianz Investment Management.

Το πρόγραμμα Allianz Active4Life προσφέρει:

  • 4 Διαφορετικές Επιλογές Επενδυτικής Στρατηγικής από την οικογένειαAllianz Strategy Select.
  • Μείωση των κινδύνων της αγοράς, χάρη σε έναν καινοτόμο μηχανισμό εγγύησης επί του επενδυόμενου κεφαλαίου, αξιοποιώντας παράλληλα τις υψηλές δυνατότητες ανάπτυξης που προσφέρουν οι αγορές, ακόμη και σε περιόδους έντονης μεταβλητότητας.
  • Δυνατότητα αλλαγής επενδυτικής στρατηγικής και εγγύησης κεφαλαίου σε κάθε ετήσια επέτειο του ασφαλιστηρίου συμβολαίου.

Συνολικά, το πρόγραμμα Allianz Active4Life είναι η πιο σύγχρονη, ολοκληρωμένη και ευέλικτη απάντηση στις ανάγκες των ασφαλισμένων, που εναρμονίζεται απόλυτα με τη φιλοσοφία του Ομίλου Allianz για την παροχή αξιόπιστων και καινοτόμων λύσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Allianz Active4Life, επικοινωνήστε σήμερα με έναν ασφαλιστικό σύμβουλο της Allianz.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

Στο Δ.Σ του ΣΕΒ η Φίλιππα Μιχάλη

Με βασικό μήνυμα «Μαζί πετυχαίνουμε περισσότερα» πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση των Μελών του ΣΕΒ. Στην ηγεσία του Συνδέσμου εξελέγη

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»