Σάββατο, 20 Ιουλίου 2024

Την είσοδό της στην αγορά της Ευρώπης κάνει η AKD Insurance με το Ασφαλιστικό Σχέδιο Υγείας DCare

Δημοσίευση: 08/06/2023
DCare, AKD Insurance

Η κυπριακή εταιρεία AKD Insurance ξεπερνά τα σύνορα της Κύπρου και εισέρχεται στην αγορά της Ευρώπης με ένα πρωτοποριακό Ασφαλιστικό Σχέδιο Υγείας, το DCare.

Πρόκειται για μια ιστορική επιτυχία της AKD Ιnsurance, αφού το DCare γίνεται ένας σταθμός στον ασφαλιστικό τομέα τόσο της Κύπρου όσο και της Ελλάδας, χάρη στη δυνατότητα που έχει να είναι διαθέσιμο για κάθε Ευρωπαίο πολίτη. Με τη συνεργασία του ασφαλιστικού κολοσσού HDI Γερμανίας στην αντασφάλιση του DCare, κτίστηκε ένα μοντέρνο και ευέλικτο Σχέδιο Υγείας, με διεθνή κάλυψη, το οποίο μπορεί να προσαρμοστεί και να προστατεύσει όλες τις ανάγκες του σύγχρονου πολίτη.

Το DCare Medical Plan διατίθεται σε έξι διαφορετικά πακέτα, ώστε ο κάθε ασφαλιζόμενος να μπορεί να επιλέξει αυτό που ταιριάζει στις δικές του ανάγκες ή και των εξαρτώμενών του.

Στη συνέντευξή του, ο κ. Ανδρέας Δημητρίου, CEO της AKD Ιnsurance, σχετικά με τα πλεονεκτήματα του DCare αναφέρει:

«Εκτός των υψηλών οικονομικών καλύψεων, περιλαμβάνει καλύψεις θεμάτων υγείας που δεν καλύπτονται από κανένα άλλο ασφαλιστικό σχέδιο. Για παράδειγμα καλύπτει συγγενείς παθήσεις. Ως συγγενείς παθήσεις ορίζονται νοσήματα εκ γενετής, δηλαδή παθήσεις που τις έχει κάποιος από τότε που ήταν έμβρυο και εκ των πραγμάτων είναι προϋπάρχουσες παθήσεις.

Το ιδιωτικό σχέδιο υγείας DCare καλύπτει επίσης πλήρως κάθε νοσηλεία, θεραπεία ή διαγνωστική εξέταση για καρκίνο, το HIV/AIDS, την εμμηνόπαυση, τεχνητά μέλη, δηλαδή προσθετική άκρων του σώματος και πολλά άλλα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μελετήσουν όλες τις λεπτομέρειες στην ιστοσελίδα μας: www.akdinsurance.eu

Δεν υπάρχει ανάλογο ιδιωτικό σχέδιο υγείας στην αγορά αυτή τη στιγμή. Ο ασφαλιζόμενος έχει την ευχέρεια να επιλέξει ο ίδιος το γιατρό ή την κλινική που επιθυμεί σε όποια χώρα και αν αυτοί βρίσκονται. Είναι σημαντικό να αναφέρω ότι ένα πακέτο του DCare καλύπτει γιατρούς και νοσηλευτήρια σε όλο τον κόσμο εκτός από τις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά στην περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί μπορεί να να επιλέξει το πακέτο που περιλαμβάνει και τις ΗΠΑ».

Ανδρέας Δημητρίου
Ανδρέας Δημητρίου

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»