Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου 2023

8η Εθελοντική Αιμοδοσία του ΠΑΝΟΡΜΟΥ

ΠΑΝΟΡΜΟΣ, Εθελοντική Αιμοδοσία

Πιστός στο ραντεβού του ο ΠAΝΟΡΜΟΣ διοργανώνει την 8η Εθελοντική Αιμοδοσία τη Δευτέρα 31 Ιουλίου 2023, στις 2 μ.μ., στο κέντρο Αιμοδοσίας του Λαϊκού Νοσοκομείου (Αγίου Θωμά 17, Γουδί, Αθήνα).

Η επιλογή της ημερομηνίας δεν είναι τυχαία καθώς κατά την περίοδο των καλοκαιρινών διακοπών οι ανάγκες σε αίμα αυξάνονται και κάθε φιάλη αίματος είναι “χρυσός” για το Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Ήδη από τις προηγούμενες 7 Εθελοντικές Αιμοδοσίες που έχει διοργανώσει ο ΠAΝΟΡΜΟΣ έχουν δοθεί 28 φιάλες προς κάλυψη εκτάκτων αναγκών Συναδέλφων.

O ΠAΝΟΡΜΟΣ σταθερά υποστηρίζει και αναδεικνύει τον ρόλο της εθελοντικής αιμοδοσίας στη διάσωση ζωών και στην ενίσχυση της κοινωνικής αλληλεγγύης, γι’ αυτό και σας καλεί όλους να συμμετάσχετε στην 8η Εθελοντική Αιμοδοσία του Συνεργατικού Σχήματος!

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

5η Εθνική Συνδιάσκεψη Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών

ΕΕΘ: 5η Εθνική Συνδιάσκεψη Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Εκλεγμένων στα Επιμελητήρια – Μεγάλη επιτυχία και ουσιαστικά αποτελέσματα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος ο θεσμός της 5ης Εθνικής Συνδιάσκεψης Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Εκλεγμένων στα Επιμελητήρια της χώρας στις 24