Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2024

Η AGROTICA και οι αγροτικές κινητοποιήσεις δεν επηρέασαν τους ρυθμούς της αγοράς και της πόλης

Δημοσίευση: 07/02/2024
AGROTICA , αγροτικές κινητοποιήσεις, ΕΕΘ, Θεσσαλονίκη

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΕΕΘ) δια του προέδρου του κ. Μιχάλη Ζορπίδη εκφράζει την ικανοποίηση του για το γεγονός πως δεν διαταράχθηκε η ευταξία, η καθημερινότητα και η αγορά της πόλης, κατά την διάρκεια διεξαγωγής της κλαδικής έκθεσης AGROTICA και των παράλληλων αγροτικών κινητοποιήσεων.

Παρά το γεγονός πως η παρουσία κυβερνητικών στελεχών αρμόδιων για αγροτικά θέματα στη Θεσσαλονίκη λόγω της AGROTICA, μετέτρεψε την πόλη σε επίκεντρο των κινητοποιήσεων, αλλά και παρά την αυξημένη επισκεψιμότητα λόγω της έκθεσης, οι ρυθμοί της δεν διαταράχθηκαν, το κυκλοφοριακό δεν είχε επιβάρυνση, όπως και η αγορά, με τους επαγγελματίες να μην αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα.

Ως εκ τούτου και η τετραήμερη εκθεσιακή διοργάνωση κύλησε ομαλά, και πολύ επιτυχημένα όπως μαρτυρούν τα επίσημα στοιχεία.

Το θετικό αποτέλεσμα για ολόκληρη την πόλη είναι απόρροια του καλού σχεδιασμού και της συνεργασίας μεταξύ ΔΕΘ-HELEXPO και Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης. Ταυτόχρονα αποτελεί απόδειξη πως με την σωστή οργάνωση, προγραμματισμό και τις κατάλληλες συνεργασίες, η Θεσσαλονίκη μπορεί να διοργανώσει μεγάλα γεγονότα και εκδηλώσεις χωρίς την επιβάρυνση των πολιτών.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

Έρχεται το Ioannina Insurance Conference!

Ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές, ασφαλιστικές εταιρείες, σχήματα διαμεσολάβησης και θεσμικοί φορείς δίνουν ραντεβού στα Ιωάννινα  την Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2024! Με ιδιαίτερη

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»