Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ανδρέας Αγραφιώτης: Συνδέστε την επιχείρησή σας με πιο ασφαλή και αποτελεσματικό τρόπο με τη χρήση του SD-WAN

Δημοσίευση: 11/05/2023
Αγραφιώτης

Οι κ.κ. Ανδρέας Αγραφιώτης, Technology Manager και Γιώργος Κωνσταντίνου, Chairman της GCC Hellas μιλούν αποκλειστικά στο insuranceforum.gr και τη Δήμητρα Καφαδάρη κατά τη διοργάνωση του 1st Cyber Security Conference, για την πορεία της GCC Hellas όπως επίσης και προτείνουν έναν νέο, ταχύτερο τρόπο να εξασφαλίσετε την συνδεσιμότητα της επιχείρησής σας. 

Όπως μας ενημερώνει ο κ. Κωνσταντίνου, η GCC Hellas αποτελεί έναν διανομέα προστιθέμενης αξίας. Δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 2013 και κύριος τομέας ενασχόλησής της είναι το cyber security όπως επίσης και η διανομή ICT προϊόντων.

Μακροπρόθεσμα, στόχος της επιχείρησης είναι να επεκτείνει το δίκτυό της καλύπτοντας όλον τον ελλαδικό και κυπριακό χώρο.

«Η Βόρεια Μακεδονία, και η Θεσσαλονίκη ιδιαίτερα, είναι μια αγορά που μας ενδιαφέρει πάρα πολύ και για αυτόν τον λόγο βρισκόμαστε εδώ, για να μας γνωρίσει ο κόσμος της Θεσσαλονίκης και την Βόρειας Ελλάδας», δηλώνει ο κ. Κωνσταντίνου.

Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που παρέχει η GCC Hellas στοχεύουν στο να θωρακίσουν την ασφάλεια του χρήστη όπως επίσης και να βελτιστοποιήσουν την απόδοση του δικτύου και να μειώσουν τα κόστη προκειμένου να εξασφαλιστεί η ταχύτερη ανάπτυξη των επιχειρήσεων πελατών τους.

Όσον αφορά τον τομέα του cyber security, η GCC Hellas αποτελεί έναν από τους επίσημους διανομείς της Fortinet στην Ελλάδα, έναν παγκόσμιο ηγέτη στην κατασκευή next generation firewall.

Καθώς η τεχνολογία εξελίσσεται και νέα τεχνολογικά μέσα δημιουργούνται η ασφάλεια της επιχείρησης – χρήστη, έρχεται στο επίκεντρο.

«Το cyber security για τα σημερινά δεδομένα, είναι ένα κομμάτι που ιδιαιτέρως οι επιχειρήσεις, δεν θα πρέπει να παραλείπουν, αντιθέτως θα πρέπει να επενδύσουν σε αυτό. Τον τελευταίο καιρό στην  Ελλάδα, στην Κύπρο και παντού υπάρχουν πολλές κυβερνοεπιθέσεις, όλος ο κόσμος πρέπει να δει το cyber security πάρα πολύ σοβαρά!», υπογραμμίζει ο κ. Κωνσταντίνου.

Ανδρέας Αγραφιώτης: Συνδέστε την επιχείρησή σας με πιο ασφαλή και αποτελεσματικό τρόπο με τη χρήση του SD-WAN
Γιώργος Κωνσταντίνου, GCC Hellas

Υπό αυτή την σκοπιά, ο κ. Αγραφιώτης προτείνει στις επιχειρήσεις την χρήση ενός SD-WAN για την χρήση των υπάρχοντων WAN γραμμών με έναν πιο αποδοτικό τρόπο.

Συγκεκριμένα ο κ. Αγραφιώτης αναφέρει:

«Το SD-WAN είναι μια καινούργια τεχνολογία, μία ολοκληρωμένη λύση για χρήση των WAN γραμμών. Στην ουσία χρησιμοποιούμε τεχνικές software defined, για να αξιοποιήσουμε υπάρχουσες υποδομές WAN με πιο αποδοτικό τρόπο, όπως για παράδειγμα, load balancing, επιλογή του βέλτιστου δρόμου από άποψη ποιοτικών χαρακτηριστικόν όπως ταχύτητα, κόστος, κλπ. και όλα αυτά με μικρότερο κόστος σε σχέση με παλιές παραδοσιακές λύσεις όπως το MPLS».

Συνολικά ένα τέτοιο δίκτυο αποτελεί ουσιώδη λύση για τις επιχειρήσεις καθώς, όπως υπογραμμίζει ο κ. Αγραφιώτης, «δίνει τη δυνατότητα της υψηλής διαθεσιμότητας μαζί με χαμηλό κόστος, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα και την ασφάλεια που είναι το πιο σημαντικό».

Αναφορικά, η GCC Hellas παρέχει ακόμη και υπηρεσίες σε pre sales και after sales επίπεδο, σε intergrators ή τελικούς πελάτες, οι οποίοι θα ενδιαφερόντουσαν για περαιτέρω τεχνική βοήθεια πέρα από ένα απλό box moving.

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη διοργάνωση του 1st Cyber Security Cοnference, μπορείτε να βρείτε εδώ: cybersecurityconference.gr

Παρακολουθήστε τη συνέντευξη του κ. Αγραφιώτη εδώ:

Δείτε τη συνέντευξη του κ. Κωνσταντίνου, παρακάτω:

Βρείτε την ομιλία του κ. Αγραφιώτη με τίτλο «Fortinet SD-WAN: A Smarter, Safer Way to Connect Your Enterprise», εδώ:

Βρείτε μας στο κανάλι στο Youtube, και παρακολουθήστε όλες τις ομιλίες και της συνεντεύξεις του 1st Cyber Security Conference

Χορηγοί Συνεδρίου 

GOLD: CYGNUSDESIGNIA INSURANCE BROKERSEMPISTFORTINET | GCC GIANT STRIDE IT SERVICESSPECTRUMTICTAC LABORATORIESUBITECHZIA INSURANCE

SILVEREXPERTO CREDE CONSULTANTS

ΒΡΟΝΖΕ: Ε.Ν. ΜΑΝΟΣINTERWORKS.CLOUD

Το Cyber Security Conference – Thessaloniki τέθηκε υπό την Αιγίδα των: Αλεξάνδρεια Ζώνη ΚαινοτομίαςΒιοτεχνικό Επιμελητήριο ΘεσσαλονίκηςCISCOΔιεθνές Κέντρο Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Ψηφιακών ΔεξιοτήτωνΕμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο ΘεσσαλονίκηςΕθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής ΑνάπτυξηςΠεριφέρεια Κεντρικής ΜακεδονίαςΣύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας

Χορηγοί Επικοινωνίας: cityportal.grculpanews.grcyprusinsurancenews.comepixeiro.grgrtimes.grkarfitsa.grmarketnews.gr,

moneyview.grmynews.grmyportal.grolathessaloniki.comstartup.gr,  ΖΟΟ 90.8

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

Το Family Business Forum της KPMG, το συνέδριο θεσμός στο πεδίο των οικογενειακών επιχειρήσεων στην Ελλάδα επιστρέφει στις 23 Απριλίου για 9η χρονιά

Κορυφαίοι επιχειρηματίες και ομιλητές με εξειδίκευση σε θέματα οικογενειακών επιχειρήσεων θα συζητήσουν στο συνέδριο σημαντικά θέματα όπως η διακυβέρνηση, η

Αθ. Σακάρογλου_ Δ/νων Σύμβουλος MALETSCHEK & PARTNER HELLAS – SAKAROGLOU A. & CO KG «Η ασφάλιση, πέρα από υποχρέωση, αποτελεί κρίσιμη ανάγκη για κάθε εταιρεία που δραστηριοποιείται στην εφοδιαστική αλυσίδα»

Σε μια εποχή, όπου οι φυσικές καταστροφές γίνονται όλο και πιο συχνές και καταστροφικές και με τον κλάδο των εμπορευματικών

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»