Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Αγόρασες καινούργιο αυτοκίνητο; Η ΜΙΝΕΤΤΑ σου προσφέρει 10% έκπτωση, για να το ευχαριστηθείς με ασφάλεια!

Δημοσίευση: 13/01/2022

Η ΜΙΝΕΤΤΑ πιστή στο στόχο της να αυξάνει διαρκώς το όφελος των ασφαλισμένων της, παρέχει μια σειρά εκπτώσεων αλλά και μοναδικών καλύψεων, προσφέροντας δωρεάν παροχές και υπηρεσίες που αποσκοπούν στην καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Πιο συγκεκριμένα, η ΜΙΝΕΤΤΑ  παρέχει 10% έκπτωση σε οχήματα νέας κυκλοφορίας (καινούργια).

Για περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα ασφάλισης οχημάτων της MΙΝΕΤΤΑ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της στο www.minetta.gr

Ενημερωθείτε παρακάτω για όλες τις παροχές της ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστικής προς τους ασφαλισμένους της

Συνεργαζόμενα συνεργεία για εύκολη αποκατάσταση των υλικών ζημιών

Επιλέγοντας ένα συνεργαζόμενο συνεργείο διακανονίζονται αυτόματα και σε σύντομο χρονικό διάστημα οι ζημιές που έχετε υποστεί χωρίς ανάγκη εκταμίευσης από τον ασφαλισμένο (για ατυχήματα που δεν είστε υπαίτιος). Επιπλέον ωφελείστε με μείωση των απαλλαγών στο μισό, ενώ η απαλλαγή αίρεται για αντικατάσταση κρυστάλλων στο συνεργαζόμενο δίκτυο της Glassdrive, εφόσον έχετε επιλέξει την αντίστοιχη κάλυψη. Επιπρόσθετα, ανάλογα με τις παροχές κάθε συνεργείου μπορείτε να επωφεληθείτε με επιπλέον εκπτώσεις, αντικατάσταση αυτοκινήτου, δωρεάν κάρτα καυσαερίων και τεχνικό έλεγχο αλλά και door-to-door παράδοση-παραλαβή του οχήματος.

Μοναδικές καλύψεις ακόμα στο βασικό πρόγραμμα ασφάλισης οχήματος 

Μέσω του επιδόματος ολοσχερούς καταστροφής οχήματος που μπορεί να οφείλεται σε τροχαίο ατύχημα (υπαιτιότητάς σας) αλλά και σε πυρκαγιά, έκρηξη, φυσικά ή γεωλογικά φαινόμενα δικαιούστε αποζημίωση έως και €6.000.

Η διασταυρούμενη ευθύνη καλύπτει βασικές υλικές ζημιές έναντι προσώπων της οικογένειας του ασφαλισμένου ή του λήπτη της ασφάλισης οι οποίοι εξαιρούνται από την κάλυψη της αστικής ευθύνης προς τρίτους εφόσον και τα δύο οχήματα που εμπλέκονται ασφαλίζονται στην ΜΙΝΕΤΤΑ.

Εξόφληση ασφαλίστρων με χρεωστική/πιστωτική κάρτα έως & 12 άτοκες δόσεις στο pay.minetta.gr

Η ΜΙΝΕΤΤΑ σας δίνει την ευκαιρία να εξοφλήσετε τα ασφάλιστρα σας σε έως και 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις με τη χρήση πιστωτικής κάρτας, αλλά και εφάπαξ με χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα, εύκολα γρήγορα και με ασφάλεια μέσω του pay.minetta.gr. Λαμβάνετε μάλιστα άμεσα με την ολοκλήρωση της πληρωμής, στον υπολογιστή σας, την απόδειξη και το συμβόλαιό σας.

Δωρεάν ετήσιος προληπτικός έλεγχος υγείας (check up) με όλα τα συμβόλαια οχήματος ή/και περιουσίας

Ένα επιπλέον προνόμιο που προστίθεται στην μεγάλη γκάμα παροχών της ΜΙΝΕΤΤΑ είναι η δυνατότητα μαζί με την ασφάλιση του οχήματος ή της περιουσίας σας, να διενεργήσετε, μία φορά ανά ασφαλιστικό έτος, δωρεάν προληπτικό έλεγχο υγείας (checkup) που περιλαμβάνει: Γενική αίματος, Γενική ούρων, ΤΚΕ, HDL, LDL, ολική χοληστερόλη, Σάκχαρο αίματος. Ακόμα προσφέρεται η δυνατότητα αιμοληψίας κατ’ οίκον, απεριόριστες ιατρικές επισκέψεις αποκλειστικά σε συμβεβλημένους ιατρούς βασικών ειδικοτήτων (Παθολόγο, Καρδιολόγο, Ορθοπεδικό, Γενικό χειρουργό, Γυναικολόγο, Παιδίατρο, ΩΡΛ, Πνευμονολόγο, Ενδοκρινολόγο), όπως και προαιρετικά ιατρικές επισκέψεις σε ιατρούς επιπλέον των βασικών ειδικοτήτων (Ουρολόγος, Ρευματολόγος, Ψυχίατρος, Διαβητολόγος κ.α.), ανάλογα τη διαθεσιμότητα, με συμμετοχή € 20 ανά επίσκεψη και δυνατότητα συνταγογράφησης και επανεξέτασης.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

άρειος πάγος Από το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Πλαστό Προσωρινό Σήμα Ασφαλιστικής Κάλυψης και Βεβαίωση Ασφάλισης – Δεκτή η Αίτηση Αναψηλάφησης Ασφαλιστικής Εταιρείας

(Δημοσιεύεται στην ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ Τεύχος Ιανουάριος 2024) Με την προσβαλλόμενη απόφαση του Εφετείου έγινε δεκτή η αίτηση αναψηλάφησης της

Το Family Business Forum της KPMG, το συνέδριο θεσμός στο πεδίο των οικογενειακών επιχειρήσεων στην Ελλάδα επιστρέφει στις 23 Απριλίου για 9η χρονιά

Κορυφαίοι επιχειρηματίες και ομιλητές με εξειδίκευση σε θέματα οικογενειακών επιχειρήσεων θα συζητήσουν στο συνέδριο σημαντικά θέματα όπως η διακυβέρνηση, η

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»