Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Νέα συνεργασία Affidea & Volton για την προαγωγή της Υγείας

Δημοσίευση: 04/07/2023
Affidea & Volton

Σε μία στρατηγική συνεργασία προχωράει η Vοlton με την Affidea, για την προαγωγή της πρόληψης και υγείας των πελατών της εταιρείας παροχής ηλεκτρικής ενέργειας.

Μέσα από τη συνεργασία αυτή, οι πελάτες που επιλέγουν προγράμματα ηλεκτρικής ενέργειας της Vοlton, θα έχουν τη δυνατότητα να απολαµβάνουν προνόμια και ειδικές παροχές σε προγράμματα υγείας και πρόληψης στα Διαγνωστικά Κέντρα Αffidea, καθώς και στα Δερματολογικά Κέντρα City Med του Ομίλου Αffidea, πανελλαδικά.

Οι μονάδες υγείας του Ομίλου Αffidea, στελεχωμένες με ιατρούς υψηλής επιστημονικής κατάρτισης, λειτουργούν σε ένα σύγχρονο περιβάλλον άνεσης και αισθητικής με την τελευταία «λέξη» της τεχνολογίας.

Η συνεργασία αυτή μάς υπενθυμίζει να φροντίζουμε την υγεία μας, πραγματοποιώντας με συνέπεια τον ετήσιο προληπτικό έλεγχο.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

Αυτή την Τρίτη στο ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ Live: Οι θέσεις της παράταξης “Δημιουργία #Κοινότητα_Πολιτών” για τα ζητήματα που απασχολούν τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές!

Μη χάσετε το “Ασφαλιστικό Μαγκαζίνο” αυτή την Τρίτη 23 Απριλίου 2024, τη μοναδική διαδικτυακή εκπομπή ενημέρωσης του Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή, στο

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»