Σάββατο, 22 Ιουνίου 2024

Affidea και OsteoStrong®: Κοινή εκστρατεία ενημέρωσης για την υγεία των οστών

Δημοσίευση: 05/09/2023
Affidea, OsteoStrong®

O Όμιλος διαγνωστικών κέντρων Affidea και η OsteoStrong® προχωρούν σε συνεργασία και από κοινού εκστρατεία ενημέρωσης για την υγεία των οστών, με στόχο την έγκαιρη πρόληψη και την θεραπευτική επίδραση στη διαγνωσμένη οστεοπόρωση, τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες, καθώς επίσης και την βελτίωση της μυοσκελετικής υγείας εξεταζόμενων.

Η οστεοπόρωση, μια παθολογική κατάσταση που χαρακτηρίζεται από χαμηλή οστική πυκνότητα και αυξημένο κίνδυνο οστικών καταγμάτων, επηρεάζει εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως. Μέσα από την καινοτόμο αυτή συνεργασία τα δύο μέρη θα παρέχουν ακόμα πιο ολοκληρωμένες υπηρεσίες πρόληψης και ενημέρωσης του κοινού γύρω από την υγεία των οστών, αλλά και θεραπείας της οστεοπόρωσης, μέσω εξειδικευμένων υπηρεσιών υγείας και τεχνολογικής καινοτομίας.

Συγκεκριμένα η OsteοStrong® ενισχύοντας τις ήδη υπάρχουσες υπηρεσίες της για τα μέλη της θα προσφέρει προνομιακά προγράμματα διαγνωστικών εξετάσεων που μπορούν να πραγματοποιούνται στο δίκτυο διαγνωστικών κέντρων Affidea πανελλαδικά. Παράλληλα μέσω προνομιακών προγραμμάτων, τα οφέλη της OsteοStrong® στην υγεία των εξεταζόμενων του Ομίλου Affidea θα είναι σημαντικά, αφού η μέθοδος μπορεί να λειτουργήσει προληπτικά, θεραπευτικά ή ανακουφιστικά στις «παρενέργειες» του σύγχρονου τρόπου διαβίωσης.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»