Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2024

Η Affidea έτρεξε για την Ειρήνη, την Αλληλεγγύη & την Συμπερίληψη στην Ειρηνοδρομία 2023!

Δημοσίευση: 18/05/2023
Ειρηνοδρομία, Affidea

Ο Όμιλος διαγνωστικών κέντρων Affidea για 4η χρονιά ήταν Επίσημος Υποστηρικτής στην Ειρηνοδρομία του Δήμου Αγίου Δημητρίου, ενώ συμμετείχε και με το δικό του running team, την Κυριακή 7 Μαΐου 2023.

Η ομάδα εργαζομένων της Affidea είχε δυναμική συμμετοχή και στήριξε όλους τους αγώνες, στέλνοντας το μήνυμα της ειρήνης μέσα από τις αξίες του αθλητισμού, του ευ αγωνίζεσθαι και της ευγενούς άμιλλας.

Παράλληλα, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Αffidea Ελλάδος, κ. Θεόδωρος Καρούτζος, βρέθηκε στο πλευρό των αθλητών, βραβεύοντας τους νικητές.

Η Ειρηνοδρoμία με συμβολικό, αλλά και αθλητικό χαρακτήρα διοργανώνεται τα τελευταία 40 χρόνια στην πόλη του Αγίου Δημητρίου. Σήμερα έχει αναδειχθεί σε ένα από τα πιο αναμενόμενα δρομικά γεγονότα της Αττικής, καθώς αναδεικνύει την τοπική κοινωνία, εμπλέκει τους πολίτες και ολόκληρη την μαθητική και αθλητική κοινότητα, κι έχει σημαντικούς συμβολισμούς, όπως η ειρήνη και η συμπερίληψη, στηρίζοντας φέτος με μέρος των εσόδων της το πρόγραμμα συνεκπαίδευσης και συνάθλησης UniquAll του βετεράνου καλαθοσφαιριστή Δημήτρη Παπανικολάου.

Η Affidea έτρεξε για την Ειρήνη, την Αλληλεγγύη & την Συμπερίληψη στην Ειρηνοδρομία 2023!

 

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

ΕΚΤΑΚΤΟ: Η ΕΚΠΟΙΖΩ προχώρησε σε ανακοίνωση για τις υπέρογκες αυξήσεις στα ασφαλιστήρια ΥΓΕΙΑΣ. Δείτε τί αναφέρει.

Στην Ε.Κ.ΠΟΙ.ΖΩ. το τελευταίο οκτάμηνο οι καταγγελίες στον τομέα της ιδιωτικής ασφάλισης παρουσίασαν σημαντική αύξηση. Μεταξύ άλλων, αναφέρονται υπέρογκες αυξήσεις των ασφαλίστρων

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»