Κυριακή, 21 Απριλίου 2024

90 χρόνια ΣΕΣΑΕ: το νέο εταιρικό του λογότυπο και η νέα εποχή

Δημοσίευση: 16/03/2023
ΣΕΣΑΕ

Ο Σύνδεσμος Εκπροσώπων και Στελεχών Ασφαλιστικών Εταιριών (ΣΕΣΑΕ), στο πλαίσιο της διαρκούς εξέλιξης, προχώρησε στον επανασχεδιασμό του λογοτύπου με αφορμή τα 90 χρόνια πορείας από την ίδρυσή του αλλά και την ανάγκη για προσαρμογή της στρατηγικής του σε μία εποχή που μεταβάλλεται με ταχύτατους ρυθμούς.

Η μακρόχρονη πορεία του ΣΕΣΑΕ διέπεται από διαχρονικές αξίες, που αγαπήθηκαν από τα Μέλη του. Τα στοιχεία που συνθέτουν το υπάρχον σήμα αποτελούν αναμφίβολα μέρος της σχεδιαστικής κληρονομιάς συνεπώς, το νέο εταιρικό έμβλημα συνυπάρχει με τον σεβασμό στο παρελθόν.

Το νέο λογότυπο χαρακτηρίζεται από την απλότητα του σχεδιασμού και έχει διαμορφωθεί με τρόπο ώστε να δίνει την αίσθηση της σύνδεσης και της ένωσης μεταξύ των Μελών. Διατηρώντας την ίδια φιλοσοφία του υφιστάμενου λογοτύπου, το νέο πλέον λογότυπο δημιουργήθηκε σε μία πιο δυναμική και σύγχρονη εκδοχή, σηματοδοτώντας την νέα εποχή του Συνδέσμου, δηλώνοντας παράλληλα την δέσμευσή του να ανταποκρίνεται συνεχώς στις ραγδαίες εξελίξεις και ανάγκες των Μελών της. Το χρώμα μπορντώ συμβολίζει το κύρος και τον δυναμισμό ενώ το γκρι την ισορροπία, καθώς είναι το χρώμα που δημιουργείται από το άσπρο και το μαύρο.

Η επιλογή μιας γεωμετρικής γραμματοσειράς αποσκοπεί στη διαχρονικότητα, όπως και οι στόχοι του Συνδέσμου, ενώ ταυτόχρονα τα μικρά αρχικά γράμματα αναδεικνύουν την έννοια του προσιτού χαρακτήρα του ΣΕΣΑΕ και της συμπερίληψης νέων Μελών, τα οποία καλούνται με την σειρά τους να αφήσουν το δικό τους αποτύπωμα. Η χρονιά αυτή έχει ιδιαίτερη σημασία για το Σύνδεσμο, ο οποίος συμπληρώνει, 90 χρόνια δραστηριότητας και σχεδιάζει, σε πνεύμα μεγαλύτερης εξωστρέφειας, να διοργανώσει μία σειρά ομιλιών, εκδηλώσεων, επιμορφωτικών ημερίδων, κοινωνικών δράσεων στα πλαίσια της υποστήριξης της επαγγελματικής εξέλιξης και δικτύωσης των στελεχών της αγοράς, στην προώθηση του θεσμού της Ιδιωτικής Ασφάλισης, στη διάχυση γνώσης και την επιστροφή αξίας στην κοινωνία. Για το 2023 σχεδιάστηκε επομένως μία επετειακή έκδοση του νέου λογοτύπου «90 χρόνια ΣΕΣΑΕ».

Το τρέχον έτος είναι αφιερωμένο στην ανάδειξη του τριπτύχου ESG (Environmental, Social and Governance). Ο όρος «ESG» αναφέρεται σε θέματα περιβάλλοντος, κοινωνίας και εταιρικής διακυβέρνησης που μπορούν να επηρεάσουν την ικανότητα μιας εταιρείας να παράγει αξία μακροπρόθεσμα. Για αυτόν τον λόγο ο ΣΕΣΑΕ προγραμματίζει δράσεις που στοχεύουν στην βιώσιμη ανάπτυξη αλλά και την εταιρική διακυβέρνηση που αποτελεί διεθνώς μια ταχέως ανερχόμενη τάση. Μία δυναμική που στηρίζεται στις νέες επιταγές και τις προτεραιότητες που θέτουν οι κοινωνίες μπροστά στις μεγάλες προκλήσεις που έχουν να αντιμετωπίσουν, όπως η κλιματική αλλαγή.

Γίνετε Μέλος του Συνδέσμου Εκπροσώπων και Στελεχών Ασφαλιστικών Εταιριών στην ιστοσελίδα του ΣΕΣΑΕ, για να ενημερώνεστε και να συμμετέχετε σε όλες τις δράσεις.

Νέα στοιχεία επικοινωνίας:

Τηλέφωνο: 210 3008761
Κινητό: 6948208809
E-mail: info@sesae.gr & mary.dimopoulou@sesae.gr

Λίγα λόγια για τον ΣΕΑΣΕ
Ο Σύνδεσμος Εκπροσώπων & Στελεχών Ασφαλιστικών Εταιριών (ΣΕΣΑΕ) είναι σωματείο με Μέλη ανώτατα και ανώτερα στελέχη της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς. Από την ίδρυσή του το 1933 ο ΣΕΣΑΕ αποτελεί σημαντικό φορέα έκφρασης και διασύνδεσης των στελεχών της αγοράς αναπτύσσοντας επιμορφωτική, πολιτιστική και ψυχαγωγική δραστηριότητα, με εκδηλώσεις, σεμινάρια, διαλέξεις, συζητήσεις, αλλά και παρεμβάσεις στα επίκαιρα θέματα του χώρου. Σήμερα αριθμεί πάνω από 350 μέλη. Στόχος του ΣΕΣΑΕ είναι να βοηθήσει τα Μέλη του να εξελιχθούν επαγγελματικά, να αναπτύξουν τις επαγγελματικές τους επαφές και να συμβάλουν με τον τρόπο αυτό στην ανάπτυξη τόσο των εταιριών τους, όσο και του θεσμού της Ιδιωτικής Ασφάλισης. Η συμμετοχή στον Σύνδεσμο δίνει την ευκαιρία στα πρόσωπα της αγοράς να επικοινωνούν μέσα σε αυτό το φιλικό και εποικοδομητικό περιβάλλον.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»