Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024

Σφραγίδα αξιοπιστίας με 6 πιστοποιήσεις ISO για τη Euroins Ελλάδος

Δημοσίευση: 30/05/2023
Σφραγίδα αξιοπιστίας με έξι πιστοποιήσεις ISO για τη Euroins Ελλάδος

Πιστή στη δέσμευσή της για παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας στους ασφαλισμένους της, η Euroins Ελλάδος προχώρησε στην πιστοποίηση της επιχειρησιακής λειτουργίας της κατά το διεθνές πρότυπο ποιότητας ISO.

Η Εταιρεία εξασφάλισε την κορυφαία πιστοποίηση ISO από την Ανώνυμη εταιρεία Βιομηχανικής Έρευνας, Τεχνολογικής Ανάπτυξης και Εργαστηριακών δοκιμών, Πιστοποίησης και Ποιότητας (ΕΒΕΤΑΜ) είναι στους ακόλουθους τομείς:

  1. Πιστοποίηση Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας (ISO 9001)
  2. Πιστοποίηση Συστήματος Διαχείρισης Επιχειρησιακής Συνέχειας (ISO 22301)
  3. Πιστοποίηση Συστήματος Περιβαλλοντικής Διαχείρισης (ISO 14001)
  4. Πιστοποίηση Συστήματος Διαχείρισης Υγείας & Ασφάλειας Εργασίας (ISO 45001)
  5. Πιστοποίηση Συστήματος Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφοριών (ISO 27001)
  6. Πιστοποίηση Συστήματος Διαχείρισης κατά της Δωροδοκίας (ISO 37001)

Σημειώνεται ότι η ΕΒΕΤΑΜ αποτελεί εταιρεία δημόσιου συμφέροντος μικτού χαρακτήρα, στο μετοχικό κεφάλαιο της οποίας συμμετέχουν τόσο φορείς και εταιρείες του δημόσιου τομέα όσο και ιδιωτικές εταιρείες. Η ΕΒΕΤΑΜ λειτουργεί υπό την επίβλεψη της Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας του Υπουργείου Ανάπτυξης.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Euroins Ελλάδος, κ. Evgeny Ignatov, δήλωσε σχετικά: «Στο πλαίσιο της ενίσχυσης και εμβάθυνσης της παρουσίας της Euroins στην ελληνική αγορά, προχωρήσαμε στην πιστοποίηση της ποιότητας των λειτουργιών της Euroins Ελλάδος σύμφωνα με τα κορυφαία ευρωπαϊκά και διεθνή πρότυπα. Συμπληρωματικά προς τη διεύρυνση των προσφερόμενων προϊόντων μας, ώστε να καλύπτουμε κάθε ασφαλιστική ανάγκη των πελατών μας, επιτυγχάνουμε διαρκή και ουσιαστική αναβάθμιση της ποιότητας των υπηρεσιών μας σύμφωνα με τα σύγχρονα πρότυπα της Εταιρικής Διακυβέρνησης»

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»