Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2024

36th THINC: Ο Γ. Σαμολαδάς (Truck & Cargo Insurance) προσφέρει μια εναλλακτική λύση στην ασφάλιση φορτηγών και φορτίων!

Δημοσίευση: 05/02/2024
Γιάννης Σαμολαδάς, 36th Thessaloniki Insurance Conference

Η Innovation Media έχει την τιμή να καλωσορίζει τον κ. Γιάννη Σαμολαδά, Founder, Truck & Cargo Insurance, ως έναν εκ των ομιλητών του 36th Thessaloniki Insurance Conference

Ο κ. Σαμολαδάς στην ομιλία του με τίτλο «Truck & Cargo Insurance: Η εναλλακτική επιλογή στην Β. Ελλάδα για την ασφάλιση φορτηγών και φορτίων», μας παρουσιάζει την Truck & Cargo Insurance και τις λύσεις της στην ασφάλιση φορτίων και φορτηγών.

Γνωρίστε τους Ομιλητές του 36th Τhessaloniki Insurance Conference:

Ο Γιάννης Σαμολαδάς είναι ιδρυτής της πρακτορειακής ασφαλειών  Truck & Cargo Insurance και της συμβουλευτικής εταιρείας Διαχείρισης Ασφαλίσιμων Κινδύνων IRM.

Σπούδασε Μηχανολόγος Μηχανικός στην Αθήνα και έχει τελειώσει το mini MBA στο Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών(ΕΙΑΣ) σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Κατέχει τον τίτλο «Business Insurance Architect» από τον οργανισμό IFA.

Είναι μέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Ασφαλιστικών Πρακτόρων(ΠΣΑΣ)), είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Logistics (EEL) καθώς και του Ινστιτούτο Logistics Management Ελλάδος (ILME).

Έχει διατελέσει ως σύμβουλος για ασφαλιστικά θέματα της ΟΦΑΕ (Ομοσπονδία Φορτηγών Αυτοκινητιστών Ελλάδος),του Πανελλήνιου Συνδικάτου Χερσαίων Εμπορευμάτων (ΠΣΧΕΜ),της Πανελλήνιας Ένωσης Επιχειρήσεων Διαμεταφοράς (ΠΕΕΔ) καθώς και της Ένωσης Βιομηχανιών Ψύχους(ΕΒΨ).

Έχει 25 χρόνια εμπειρίας στις ασφάλειες φορτηγών, φορτίων αλλά και εξειδίκευση σε θέματα ασφάλισης στην εφοδιαστική αλυσίδα ενώ επίσης συμμετέχει κάθε χρόνο σε συνέδρια ασφαλιστικά και logistics σε Ελλάδα αλλά και στο Εξωτερικό συνήθως ως ομιλητής.

Έχει αρθρογραφήσει πάνω από 100 άρθρα τα οποία έχουν δημοσιευθεί και αναρτηθεί σε περιοδικά & site ειδικού τύπου.

Τα τελευταία 12 χρόνια είναι εθελοντής συμμετέχοντας στο Ευρωπαϊκή Νύχτα Χωρίς Ατυχήματα στο Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας “Ι.Ο.ΑΣ. – Πάνος Μυλωνάς”.

Έχει αναγνωριστεί από την ασφαλιστική αγορά με το βραβείο “Φίλιππος Μωράκης”, από την αγορά των Logistics με το βραβείο Supply Chain Awards, από την αγορά των στόλων οχημάτων με τα Mobility Awards και από το Youtruck Fiesta ως κορυφαίος ασφαλιστής φορτηγών της χρονιάς.

 

36th THINC: Ο Γ. Σαμολαδάς (Truck & Cargo Insurance) προσφέρει μια εναλλακτική λύση στην ασφάλιση φορτηγών και φορτίων!

 

Για 12η χρονιά το Τhessaloniki Insurance Conference θα λάβει χώρα την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2024 στο Grand Hotel Palace στη Θεσσαλονίκη, ενώ μέσω μίας πλούσιας ατζέντας ομιλητών στοχεύει στην αντικειμενική ενημέρωση του ασφαλιστικού κλάδου για τα τρέχοντα ζητήματα και εξελίξεις.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τον ιστότοπο μας στο: www.thinc.gr

Οι προεγγραφές ξεκίνησαν! Εξασφαλίστε και εσείς την θέση σας στο μεγαλύτερο ασφαλιστικό συνέδριο της Β. Ελλάδας και ελάτε να ενημερωθείτε για τις τρέχουσες εξελίξεις και ευκαιρίες στην ασφαλιστική αγορά ➡️ Δηλώστε συμμετοχή

36th Τhessaloniki Insurance Conference | «Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»

Παρασκευή 09 Φεβρουαρίου στο Grand Hotel Palace (Μοναστηρίου 305) Θεσσαλονίκη

Από τις 14.30 έως τις 20.30

Είσοδος Δωρεάν!

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

ALLIANZ: Ποιος φοβάται το GenAI; Ενώ οι εμπειρογνώμονες προβλέπουν σημαντικές θετικές οικονομικές επιπτώσεις από την άνοδο της γεννητικής τεχνητής νοημοσύνης, το κοινό αίσθημα δεν είναι τόσο αισιόδοξο

Ποιος φοβάται το GenAI; Ενώ οι ειδικοί προβλέπουν σημαντικές θετικές οικονομικές επιπτώσεις από την άνοδο της γεννητικής τεχνητής νοημοσύνης, το

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»